Monday, May 31, 2010

Dato' Siti



SITI NURHALIZA
bukanlah satu nama asing di Malaysia ni
dia umpama bintang yang paling menyerlah di antara berjuta

rasanya tak perlulah sy list kan kehebatan dan kejayaan beliau di dunia seni.
sbb semua sedia maklum! die mmg betul2 membanggakan MALAYSIA!

i'm really speechless
bila sy jumpa dia kat Konvensyen Wanita & 1 Malaysia di KLCC.
sgt awesome. sgt chantek. sgt supa-dupa gorgeous!
malahan kami sempat berbual2 laa!
she asked me, where i came from n 2-3 more questions.
sgt happy!

namun
satu benda yang saya nak revealed kat sini!

walaupun smua orang taw, beliau tu super star yang mmg superb
tp sewaktu acara tu, dy sangat humble
bayangkan artis no.1 malaysia,
masih lagi beratur untuk daftar sebelum acara bermula,
dan kemudian pihak penganjur bagi dia ruang untuk daftar awal.
dya tak bising2 atau marah2.

another thing, sbg artis, dikerumun peminat tu dh jd lumrah kan...
siti nurhaliza, msih setia melayan peminat2nya
tanpa mengira bangsa, agama malahan tanpa bias disebabkan keturunan dan golongan
dia layan semua peringkat
tua,muda, pelajar, datin, semua laaa

dari situ sy belajar sesuatu

" walaupun kita telah berada di puncak atas , jangan lah lupa pd yg dibawah kerana tanpa sokongan di bawah, yang atas akan tersungkur ke bumi"

honestly, before this
sy bukan peminat siti nurhaliza
tp
sekarang
sy MEMINATINYA kerana KEPERIBADIANNYA!

1 comment:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork