Tuesday, June 29, 2010

Datin Fateen



yeeehaaaa!!! saya kena tag lagi untuk satu quick contest!
seronok sgt sbb sy adalah nama 1st yang kna tag dgn MISS ORGANIZER
katanya sbb saya follower baru die....wah2!!! suke2!!!

nama contest tu
ialah

CONTETS MUSLIMAH ANGGUN

*feel free to join the contest by clicking that link!

Terasa anggun & feminin sungguh diriku!

sebab ditag utk contest ni....

thank you so much!


Mari review SYARAT yg terlibat :


  1. Anda sekarang mesti ada kat sekitar Malaysia sahaja..;)
  2. Anda mesti bertudung ~ compulsory
  3. Gayakan shawl anda seunik dan secantik yang mungkin
:: shawl sahaja tau! ::::Kpd sape2 yg xpenah pakai..cube okey!;) :::: Syria punye tudung juge diterima okeh!:::: Senang cter --> SELAIN tudung bawal..okey!(^_^)::::

4. Gambar bley full, half body or head-only by showing ur shawl that fit ur face okey..;)
5. Must be my follower..(^_^)
6. Must post satu entri khas tentang shawl yang anda gayakan
7. Tag sekurang-kurangnya 2 orang and let they noe bler korang tag ok..;)
8. Letak contest banner di sidebar blog anda dan link kan pd blog nie danleave url link kt comment
9. Makeup cantik2 or non-makeup okey!

10.
Jangan lupe tau tulis entry special about shawl yang anda gayakan tau!


for the SENORITA MISS ORGANIZER, this is my pitcha!!!!




kena cerita sket kan pasal shawl/tudung tu....

okeh!

this is the story!

tudung tu Brand HAWA (original) it is 1st collection of Diamond Glam,

dan beselah sy beli kat JALAN TAR

which is very synonym dengan fabrik2 yang cantik2.

tudung tu, saya beli dua hari sebelum

MALAM ANUGERAH PENDETA (MANDETA 10')

MANDETA merupakan Annual Dinner Kolej Kediaman Ungku Aziz,UM.

dan pada MANDETA 10, temanya ialah YOUNG & GLAMOUROUS.

so, ciri-ciri utk Y&G nite ada pada tudung tu, sbb kat awning dye BLING2 GTU!

SY SGT SUKE!!!!

dan apa yang lebih best lagi....

on that nite,

I'M THE OFFICIAL EMCEE....

heeee.... bangga kot. sebab bukan sekadar TNC & VIP UM je yang datang, tp

Dato' Seri Mohd Ali Bin Rustam sebagai VVIP nya...

wahhh agak2 sakit tak mata dorang tgk tudung saya yang bling2 tu???

ooopppsss

lupa nak bagitau

Location dinner tu adalah

Sunway Resort, Hotel&Spa

wahhh! can u imagine... the bling2 girl being an emcee in the 5 stars hotel??

peeehhhh! mmg menggeletar laaa sy!!!

msa tu tuhan je taw camne rasa hati ni...

ada lagi taw!

disebabkan tudung bling2 tu jugaklah...

ramai kawan2 sy panggil sy

DATIN FATEEN!!!!

OMG!

dapat tittle free kot! hehe! moga2 mulut kalian masin ye...

untung badan....

tp

kalau boleh sy nak dapat tittle atas usaha sendiri

bukan sebab suami...

tapi kalau dah diberi cam tu

amek je laaa!!!

OKEH!!!

so, that is my story about my tudung??

Cmon!!! Share yours by join this contest!

Sy tag 2 orang!

Ø CIK JALA ELAA

Ø CIK KOBES BUNGA AYUN

Last but not least!

who am i??
i am DATIN FATEEN!

hekhekhek!!!!

=)


* datin, harap datin menang ini contest!!!!


5 comments:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork