Tuesday, June 29, 2010

DSLR tak laku!




sekali lagi jutaan time kasih saya ucapkan kepada
CIK ELLA
kerana tak jemu2 mengeTAG diri sy utk contest!
(* bile contest ko plak?)
ayat aku skema!!! cam ucapan PM!

kali ni contestnye agak menarik
sbb ape???
sbb pic yang terpilih hanya apb guna camera HP shj!
jelas??? CAMERA HP je ok!
so pity sorry for those yang ada DSLR bagai!
(hukhuk....ayat jeles sbb tak dpt DSLR lg *_* )

nama contest ni pun cun taw!!!

LENSA BURUK, the CONTEST

* please sayang click the link above to be apart of this contest!



straight to the point!

the best picture i've ever snapped by my phone is~~~~~~~



Tajuk: Impian Lorong Belakang
Model Telefon Bimbit: Nokia N79
Slogan:
Saya suka Blog Lensa Buruk kerana hanya Lensanya sahaja yang buruk tapi gambarnya cantek!


* kenapa sy pilih tajuk tu???
pic ni sy amek dekat satu lorong di satu tempat yang terpaksa dirahsiakan.... lorong tu mmg agak popular dengan satu aktiviti yang tidak bermoral.... dan awan biru kat atas tu seolah2 satu jalan kepada dunia lain yang lebih indah bagi penghuni2 disitu!

* pic ni sy amek dalam kereta shj okeh!

dan sy akan tag 5 orang okeh!

1. yaya
2. sara
3. ayun
4. macy
5. cik yana



* psstttt: sorry DSLR owner... sy gurau yer!
*dpt RM 30 tu... nak simpan laa buat beli DSLR! =)

4 comments:

  1. penyertaan di terima...nnt boleh cek updates peserta ye.. (:

    ReplyDelete
  2. thanx cik faten sbb tagged cik Yana :)

    ReplyDelete
  3. most welcome cik yana! join this contest k!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork