Tuesday, June 1, 2010

Masih Hingusan!

blog = my idea


everybody busy blogging!


setelah saya melihat beribu-ribu blog yang ada kat malaysia ni,
saya dapati diri aku ni hanyalah sebesar zarah je!
ye saya taw, mereka juga dahulunya bermula seperti saya dalam penulisan blog!
dan makin lama mereka jadi makin hebat dan terus hebat.

Sumpah!
saya mula jeles dengan beberapa bloggers.
mereka punya pengaruh yang besar!
kawan & pengikut yang ramai!
entry2 yang menarik dan bombastic!
gambar2 yang cute-mute!
dan
muka2 yang cantik/hensem!

oooppppssss! tu bukan faktor ye!
hahaha!
takpe2. sy pun baru je dalam arena ni.
saya akan cuba menjadi bloggers yang hebat!
meluahkan idea yang mampu merangsang orang lain menjadi hebat dan berkeyakinan.

saya ada terbaca, BLOG IS NOT A PRIVATE DIARY.
sy bersetuju di situ. saya akan cuba jadikan blog sbg BUKAN DIARI PERIBADI.
tapi lebih kepada coretan rasa dan idea! wahhhh!

takpelah
JANGAN PUTUS ASA CIK FATEEN!
lama2 kamu pun hebat!
belajar dan terus belajar untuk menjadi HEBAT!

3 comments:

  1. yeah !
    benaar2...
    hahaakk..
    weh...,mu nyer blog skrg dh nnice..bombastiic la den raso!
    now..,u cannot give up..
    and proud laahh dgn blog yg cute niihh..
    hehee...ade mse..mohlaa dtg blog nona yg sederhana k..

    em..nona bwu this yearr..msuk blog..
    ape yg mmpu..tuh jelaa i buwatt u!!
    join2 GA je i bwt skrg..hheee..tk jdik sbg diari personal wo0...diari is diari..blog is blog..
    haa..btol4~

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Semalam Kak Ndia ada terbaca satu buku ni.. dan akak amat tertarik pada frasa ini..

    "manusia sering menganggap diri mereka lemah, mereka sering membandingkan diri mereka dengan orang-orang yang hebat sedangkan pada hakikatnya Allah jadikan manusia semua sama.."

    Insya Allah dimana ada usaha di situ ada jalan... dan akak suka pada cara Innanie menulis... tidak seperti anak-anak muda sekarang yang kadang-kadang Kak Nida baca pun tak faham (maklumlah akak ni cikgu, tu yg suka buat analisis karangan..hehe)

    ReplyDelete
  3. yup2
    setju
    kalo nak jdikn diary
    mane bole bg orang lain bcekn 'keep it scret la kan
    hehe :D

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork