Saturday, July 3, 2010

Orang Lain Kan Ada....


apakah perasaan anda sekiranya anda memberi award kepada seseorang blogger 'HEBAT' tetapi tidak dilayan walaupun telah diberitahu dalam chatbox, fb etc.

adakah kerana dia sudah ramai follower, jd sy si blogger mentah ini tidak diendahkan?
mungkin sbb award sy ni tiada nilai kot.
blog dia kan superb!

so tak heranlaa award ciput2 ni!
mungkin itu di fikirannya!

takper la....
ramai lagi yang saya boleh bagi award.

memang la award ni hanya di alam maya
tapi tak salah kan kalau kita saling membantu dan memeriahkan dunia blog ni?

bukan ke award tu sebagai tanda penghargaan dari seorang Follower/ blogger lain?

award/tag tu kan boleh mengeratkan lagi hubungan sesama blogger, salah ke kalau anda buat satu entry pasalnya?

hmmmm..... sedeh???

OH TIDAK!!!

sy tak kesa.
Orang Memberi Kita Merasa, Orang Berbudi Kita Berbahasa
Orang Tak Sudi, Orang Lain Kan Ada....

Senyum sampai telinga!




psst: mungkin kalau bg oscar award baru buat satu entry kot?

6 comments:

  1. wuwuwu~~ sedey nye bace entry ini~~
    sorry sangat2 yg tersalah name tu yea~
    hadoi, ntah camne bley mati2 ingat ur pen name tu cik jala,, heheh..

    anyway thanks again yea~ :)

    ReplyDelete
  2. melissa rina: sedeh? tak yah sedeh! chill yaa darling! pasal salah nama tu sy tak kesa laa... its okeh! beselah... bnda kcik je tu! awak sudi trima award pun sy dh cukup bangga!!!

    ReplyDelete
  3. aiyak! sayang! aku tgh duk buat award tuh. terasa sket uh. sebab harini seharian aku kua cari barang. huk3. :(

    thanx darling. aku post entry tu k. :(
    aku mintk maaf sebab lambat respon. ;(

    ReplyDelete
  4. yaya! bukan ko la! hahah! pe daa... ko tu ak tak kesa. ak phm... tp kan... ko prasan ek ko BLOGGER HEBAT! hahaha! =P gurau k!

    ReplyDelete
  5. huhu..reach here thru ur latest post..kte lak sakit hati bila blogger tegar bajet ramai follower xnk foloe kita..xpe xnak foloe pon,atleast say hi,bls kunjungan ke...hehehe emo lak:D

    wuteva la kan wak...duniawi semata..heh:D

    ReplyDelete
  6. alexa. betul kata awak.. tak salah kan kalau berkunjung balas! HMM Beselah! mereka pikir mereka hebat!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork