Wednesday, August 25, 2010

Thanks Datuk Seri.....



salam!
ni kisah di bulan Ramadhan
Alhamdulillah dapat rezeki untuk berbuka puasa di hotel The Pan Pacific, KLIA.
saya pegi untuk 2 hari berturut-turut~kat tempat yang sama.
dashat tak?dashat tak?

hahahaha.
for the 1st event, saya pergi sebagai "MAHASISWA PASIR GUDANG" celup... heheheh
yang mana Datuk Seri Khaled Nordin, Menteri Pengajian Tinggi merupakan Wakil Rakyat untuk kawasan tersebut.
untuk event ni, saya pegi ngan room mate saya CIK N HANANI.
event ni under PEMASHOR UM. dan kami sebagai officially members....sama2 laa join. saja nak memeriahkan keadaan dan nak tengok majlis orang!
seronok! sangat seronok!
(finally i realized that JOHOREAN are super-duper HOT~)

ni boleh dikatakan gathering/reunion pelajar-pelajar JOHOR yang belajar di IPTA sekitar Lembah Klang.
antaranya UPM.UKM.UiTM.UTM Campus KL.UPSI. UIA.USIM. dll


dont want to talk more la...lets my photo tell u da story morry


look-look.... saya pg untuk kedua-dua hari okeh



ni laa budak PG yang real. ms.N Hanani.
i'm Fake!


.:Sumpah:.
da choc cake is reeeeaaaallllyyyy funTASTEic~

the gift from Him

PEMASHOR UM




"weewweeeet~"



for the next day.... saya g majlis tu sama-sama dengan MPP UM.
thanks a lot to HASLIENDA (exco publisiti UM) coz invite us to join this program.

walaupun tempat yang sama, tapi for sure laa kan pengalaman yang berbeza.
walaupun penat sebab malam sebelumnya sibuk dengan FIRE DRILL sampai 4am tp ttp pg sebab sian kat LIN takde kawan.

bila dah THE GIRLS pg...ape lagi?
sure la kan that event havoc! kecoh ngan kiteorang jer....
sana-sini cam whore.


THE GIRLS
Sopan je kan masa nak amik gmbr



the cam whore girls

delegates from UM
with en.shuhaimi. ex-kurshia.....aka PTPTN GodFather
mana-mana pun snap pic
with UKM delegates


majlis berbuka ni memang sangat happening.
DS Khaled Nordin, memang humble dan caring.
thanks a lot Datuk.
len kali buat lagi cam ni yer...
lagi seronok kalau kami dapat duit raya!
kompem kitorang blaja sunggoh2
hehehehe
sajer gurau2 manja ngan DS!

No comments:

Post a Comment

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork