Monday, August 23, 2010

Tutorial Ezhan VS Tutorial Law?



Salam semua....
hari ni, bangun pagi bila bukak blog than tgk chat box ada komen dari En.Ezhan.
thank you so much En.Ezhan sebb sudi jugak melawat blog sy yang tak seberapa ni.
hehehehe.

tiba-tiba rasa cam dah lama tak melawat blog Mr.Photoshop ni... so saya pun jengah2 laaa...
ada gak perasan yang En.Ezhan ni banyak wat tutorial photoshop
tapi maklumlah saya blm berkesempatan nak mencuba.
dok bukak satu satu older post.
tiber jumpa plak tutorial ni




wooohoooO!!! memang dah lama nak buat... tapi tak taw camne.
so sy pun try laa buat.
laaa rupanya tak laa susah mana.

heheheh... nak tengok hasil cubaan sy?
tapi tak laa sehebat En.Ezhan okeh!


sekadar mencuba!




wah! tiber jer kan buat pesanan khidmat masyarakat.
fikir-fikirkanlah apa mesej yang saya nak sampaikan tu yer....

*siries saya suka buat tutorial yang diberi En.Ezhan dari tutorial law~ hahahah~





2 comments:

  1. hihi....'lg best dr tutorial law' lawak la. hihi
    btw, thanks sgt kerana mencuba :)

    ReplyDelete
  2. siries... wat tutorial awak kjap je siap... hehehe! buat tutorial byk2 k.... suka2~

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork