Monday, September 6, 2010

Aku Bukan Saya



salam semua... ni entry waktu subuh ni. sebenarnya dah lama dah terpikir benda ni. tapi tak taw nak publish bile. maklumlah kadang-kadang kita memang ada pilihan. tak semestinya pilihan pertama tu tepat. mungkin yang kedua yang sesuai.... apa yang saya merepek ni? 


hehehe... actually its not a big problem laaa.....
just want to change my call name in this blog.


selama ni, saya asyik gunakan Kata Ganti Diri " saya " kan untuk setiap entry... tapi recently, saya rasa cam nak gunakan "AKU".... sebab? entahlah... takde sebab yang betul-betul konkrit. cuma saya rasa, saya dah mula dekat dengan blog ni. dan rasanya penggunaan AKU tu lebih mesra dan bukan menunjukkan kebiadapan. 


so, rasanya.... better start here... Aku rasa lebih mudah untuk bermonolog dengan 'AKU'.


thanks..... 

2 comments:

  1. urmm..at first akak pon keep asking AKU tu biadap tak bunyi nye..but then, nk jadi diri sendiri...guna gak AKU..masa doa pada Allah pon kita bahasakan diri kita aku...so, fikir2 kan :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork