Monday, September 20, 2010

Back To Basic





Salam semua....
19/9: all the  IPT students....   mengeluh sebab tak puas lagi cuti raya! huhuuuu....
even though, this year punya raya aku rasa tak seceria yang lepas-lepas, but i still need more holiday!
sbb rasa terlalu singkat duduk kat umah. tak puas jalan-jalan ngan family n kawan-kawan.....

kena balik seperti semula laaa.....
buat tutorial, baca kes, pg kuliah dan mcm-macam lagi STUDENT'S DUTY~

memang laa rasa malas sebab kata orang dah best dok umah kan... tapi nak buat macam mana? 
lumrah hidup pelajar. selagi belum tutup mata.... STUDY! STUDY! STUDY!

hope, semangat study bertambah dan strive to be a lawyer! dah tak maw dah malas2 cam dulu!
DOAKAN AKU!


^__erk__^ : Gosh ada 2 benda aku lom setelkan! mampus!

2 comments:

  1. zBz: taw tak pe! malas je kan rasa... tp kita tak leh ikot rasa sbb takot binasa!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork