Tuesday, November 30, 2010

ITU INI SANA SINI LUCKY DRAW

Salam semua.


Semakin lama, aku rasa aku dah boleh terima lah yang aku ni macam KUREEENGGG sket LUCKY dalam bab contest-mengontest atau pun segala macam give-away ni. Kena mandi bunga ke hape aku ni? Bagi buang sket bad luck tu. Ah... peduli hape aku! Itu semua kurafat lah! Insya-Allah kalau dah rezeki tak kemana kan....


Dan dengan semangat dan sisa-sisa gigih, aku teruskan gak usaha nak masuk Lucky Draw ni...





syarat -syarat senang jer
korang semua mesti ada blog
* buat satu entry pasal lucky draw nih + letak banner yg kat atas tuh
* follow blog tersebut
* tinggalkan jejak komen anda kat entry  and link back

btw, paling menarik part ni lah

cabutan dibuat mengikut 12 jenis hadiah yang telah disediakan

12 korang! 12 hadiah! memang aku harap sangkutlah satu nama aku. Aku geram tgk hadiah2 menarik dia bagi. Jadi, sekali lagi... wish me all the best ya!


8 comments:

  1. join jangan xjoin..tolong promote..hehe

    ReplyDelete
  2. iqbal: thnk you so much~ cepat doakan sy menang! k =)

    ReplyDelete
  3. okeh..insyallah..doakan kita utk paper esok plak..hehe =D

    ReplyDelete
  4. salam
    tq & gud luck yer!!bg link kat komen sng akak review yer dear

    ReplyDelete
  5. noor: oh okeh~ baik akak! tq...sy buat SEKARANG juga!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork