Wednesday, December 22, 2010

Contest Kami Seiras

Salam semua

Di kesempatan ni, aku nak join satu contest anjuran Yaya ( oh sama nama ngan anak buah saya yang comel tu). Mesti Cik Yaya pun comel kan.... (bukan nak bodek okeh!)  




Memang sesuai dengan aku lah sangat. Sebabnya memang aku dah jumpa kembar aku yang sejibik sama. Siap ada yang panggil kiteorang potostate. Hik hik hik.... Sedangkan aku & dia memang langsung takde pertalian darah apatah lagi sesama bulu dan sekutu. Tapi, memang KOMPEM muka kiteorang sama! Korang tak percaya? Nah amek ni....

amacam? ada berani?
Saya padankan wajah saya dengan JUNIOR saya yang lain fakulti ni. Namanya Aqilah Zambri. Bahagian paling ketara yang menampakkan kami ni seiras ialah mata, mulut, hidung, eh.....SEMUALAH!!!! hehehe....

Untuk memenuhi syarat kena buat slogan kan. 

" SAYA SUKA BLOG THE CHRONICLES OF YAYA KERANA huruf-huruf Y.A.Y.A! "

Y- 
You'll feel LIKE NEVER BEFORE when you've been visit this blog.

A- 
Awesome & Superb HOT STORY of the owner

Y- 
YES, surely your eyes will NOT BLINKING & being captured of this FASCINATING pink blog

A- 
Absolutely YOU WILL COME HERE AGAIN!




aku nak tag 2 orang


1. Aida Azryn
2. Haris Khairuddin

18 comments:

  1. ha'ah la same.. neway.. thnx singgah blog sy ye..

    (^_^)

    ReplyDelete
  2. hahaha....dats aqi rite?from 9th?

    first time jumpe blog cik innanie,i thought ni blog aqi...

    ape2 pun ..mmg same!

    ReplyDelete
  3. wah!! serius!! mmg same..hehe thanks ye join this contest..penyertaan diterima..good luck ye !!

    ReplyDelete
  4. yaya: hehehe.... ko ada yaya? seiras ke? sejibik & sejebon ke? heheh

    ReplyDelete
  5. manna_salwa: sama tapi tak serupa cuma seiras je.. heheheh....

    most welcome dear!

    ReplyDelete
  6. pipi pau panas: yes that is aqi from 9th.. memang kami nampak sama.

    ReplyDelete
  7. cik yaya: alhamdulillah penyertaan diterima & hope ada luck!

    ReplyDelete
  8. lina_lin: ramai dah cakap macam tu. first time sy jumpa pun sy terkejut!

    ReplyDelete
  9. menang bg kite siket, sye yg menjodohkan korg, hik3

    mke photostate.! next year kite cri ade x junior sme cm korg, hahah

    ReplyDelete
  10. ayun: ahahahahah... kalau menang, ne leh share!! shhuhhh shuhhh!

    ReplyDelete
  11. aimi: ramai yang cakap cam tu laa awak!! heheeh wish me luck!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork