Monday, October 4, 2010

Saya Janji Tak Curang Lagi (Pengakuan Berani)

Kehadapan Suami Skandalku, En. NUFFY.


Saya dengan suci hatinya memohon maaf kepada awak ,
saya taw selama ni saya curang.
tapi SUMPAH sayang!!!! 
saya tak perasan. saya tak penah main-main mata dengan orang lain. tapi orang tu yang OFFER saya! 


dan disebabkan saya pun "Gatal-Gatal"....... akhirnya saya telah  DITALAK 3  dibuang status oleh En. Nuffy! 




SETELAH BEBERAPA BULAN......Akhirnya......






Alhamdulillah~!!!! 
saya dapat balik status GLITERATI saya setelah ditalak  oleh En.Nuffy. Lama jugak sy Curang. tapi SUMPAH awak...saya tak perasan! saya buat sesuka hati saya. maaflah awak. saya tak sengaja. saya janji lepas ni saya setia pada awak ye! 
LUPAKAN YANG LAIN! hehehehehe..... 




Yang ikhlas menyayangi dan sentiasa setia pada awak
En.Nuffy!




-fateen innanie-
isterimu   skandalmu







Dah 10 bulan berlalu

Salam semua....
okeh. fine! kalah lagi untuk kesekian kalinya! BELUM ADA REZEKI~ hehehe beselah! nak sedapkan hati! 
KECEWA??? yerp of coz... but not too much! btw, CONGRATULATION to all the winner!!!!  memang anda layak untuk menang!!! kompem senyum sampai telinga kan bila dapat taw yang korang semua menang kontest! mesti excited giler tunggu posmen hari-hari..... pantang dengar bunyi motor ala-ala posmen.... ZOOOOOM.... berdesup lari.... tgk kalau-kalau ada bungkusan untuk si pemenang! biasalah! adat orang menang! 


once again, CONGRATULATION!!!!


okeh.... Alhamdulillah, sekarang kita dah masuk bulan Oktober. Bulan ke sepuluh dalam setiap tahun. That's mean, just 2 months left before we meet a new year! fuuuuh!!! sungguh pantas masa berlari.... dan aku masih tak sempat mengejarnya! mungkin disebabkan jisim yang agak padu pada badan! hahahaha!WATEVA~


dan bagi seorang pelajar seperti aku, Bulan Sepuluh ni seolah-olah lebih pantas berlalu dari bulan-bulan lain. Setuju tak???? Kenapa?? korang tanya kenapa aku keluarkan statement cam tu? 


THIS IS BECAUSE......


BULAN SEPULUH NI, ASSIGNMENT, PRESENTATION, PROJECT PAPER and segala macam bentuk kerja mesti disempurnakan! 


Mak ooooooiiii..... tak menang tangan aku dibuatnya. Umpama dapat tempahan sate panas! 
(gulp! SATE....dah lama aku tak makan sate~ NGIDAM oooooo!) 


bila aku tengok pada personal takwim aku..... fuhyoooooooo berderet-deret nombor yang berwarna merah menandakan aku dah dipinang   sangat busy hari tu. 


for this month, aku kena submit 2 assignment


1. Criminal Law - Strict Liability / Tanggungan Tegas
2. Land Law - Perkembangan Undang-Undang  bagi peruntukan Akta Orang-Orang Asli 1954 


additional for land law : kes sebanyak 217 muka surat iaitu Kes Mabo & Others v. Queensland ~ huh memang gigih laa aku nak membacanya!


takpe....takpe... itu kan asam garam seorang mahasiswa! cewah! 


hah~ sebagai bahan bukti, disini aku kepilkan upload desktop screen aku. tapo korang fokus laaa kat schedule kanan tu ye~ amacam FULLY BOOKED tak?

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork