Monday, January 24, 2011

Ada yang kurang pada majis perkahwinan mereka......

Salam semua




Aku tengok banyak blog yang update cerita perkahwinan antara Ayu Raudhah dengan Zaquan. Memang cun lah pelamin dan baju2 dorang. Tahniah ye pada pengantin. Memang hot.... comel je dua-dua kan. Moga kekal hendaknya...

Tapi....

dalam ramai-ramai dan banyak-banyak gambar tu, aku tak nampak pulak gambar Rita Rudaini. Hubungan Rita kira sebagai biras Ayu kan.  Aku just nampak suami dia je.... Aidil Zafuan. Setahu aku lah kan.... dorang masih suami isteri lagi kan? Aku tak berapa nak update sangatlah dengan masalah perkahwinan artis-artis ni sebab almost the same...




Jadi pada sapa-sapa yang berada di lokasi kejadian, yang ada ternampak kelibat Rita atau ada gambar Rita ke, janganlah simpan n peram je.. share lah sikit. Yer lah, mana lah tau, dengan terbinanya sebuah lagi masjid ni dapat menjernihkan sebuah sillaturrahim. Lagipun, aku rasa rindu nak tengok Rita Rudaini.... cun kan dia! Manis je... setaraf kot dengan Rozita dan Ayu! 

Well, ada sapa-sapa yang leh bagi info?

17 comments:

  1. baca kat murai, kata aidil rita tengah sarat, sebab tu tak datang. kenduri kat n9 nanti mungkin dia datang... kita doakan mereka bahagia..buang yg keruh ambik yg jernih kan..:)

    ReplyDelete
  2. well!
    setuju dgn kancil biru...
    diowg cakap dia sakit!

    ReplyDelete
  3. kancil biru: owh gtu.... yer laa sama2 doakan mereka kan... sebab dorang sweet sangat.. sedih tgk baby comel jd mangsa keadaan

    ReplyDelete
  4. lelaki ini: owh gtu ceritanya...sian gak dia kan!

    ReplyDelete
  5. kenduri sblh lelaki buat kat paroi. dkt dah. klu nk pegi tp x djmput boleh ke ek? hehehehe *semangat*

    ReplyDelete
  6. rita tak sihat mengandung anak ke2.

    ReplyDelete
  7. wah nice blog..
    maybe mereka ada cara mereka berhubung...
    salam perkenalan.....

    ReplyDelete
  8. liyana: kalau awak sekampung dgn dia boleh je...asalkan mesti dijemput. kalau takde, tak elok kot... sbb ni hal makanan kan...

    ReplyDelete
  9. zida: anak no.2 dah.. tapi hal keluarga tak setel.. kesian dia kan!

    ReplyDelete
  10. fadbtb: salam perkenalan. mungkin laa ada cara kan... =)

    kita doakan dorang baik2 je k

    ReplyDelete
  11. syg..rita kira kakak ipar ayukan? bkn adik ipar. hiihih

    ReplyDelete
  12. rapunzil: ye ke... tak tau laa sapa adik sapa abg... sbb tgk kat paper kata suami rita adik... ntah!!

    jap2 sy cek... pastu sy betulkan kalau salah.... time kasih ye awak...

    ReplyDelete
  13. hahaha 2-2 salah... dorang biras laa!!! bukan kakak ipar @ adik ipar!

    maaf!!! ralat!

    ReplyDelete
  14. hoho , tataw perkmbangan dorang . juz bace dari blog je . hehe

    ReplyDelete
  15. tomato kering: haaa tu laaa... senyap je kan dorang ni

    ReplyDelete
  16. http://yanghangat.com/2011/01/rita-rudaini-mengandung-anak-ke-2/

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork