Wednesday, January 5, 2011

Anak Dara Bertuah!

Salam semua.

Anak dara mana yang bertuah? Lisa Surihani ke?..

credit: google

Oh bukan! Salah tu...salah! kali ni, bukan Lisa Surihani yang bertuah. Yang bertuahnya adalah AKU! hehehehe... jangan mara peminat- peminat  Lisa Surihani yer. I Just tumpang popiler dia sikit je.  Seriously, tak sangka dan memang tak sangka. Tuah menyebelahi aku  kali ni untuk Lucky Draw  Anak Dara Den Alhamdulillah.... walaupun bukan No. 1 kan... tapi at least Top 3!



Ni yang bertambah semangat ni aku nak join lagi give away & lucky draw. Mana tau lepas ni ada rezeki lagi. Hehehehe.... doakan aku ye semua! Wish me luck! Cross finger!

2 comments:

  1. puan bee: hehehe, ni laa baru 1st time dapat. tu yang lonjak + lompat2 sampai siling tu!!!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork