Monday, January 31, 2011

Rezeki Musim Hujan!

Salam semua

Alhamdulillah, rezeki datang lagi. Moga lepas ni makin mencurah lah rezeki aku. Sama mencurahnya macam air hujan yang turun kat bumi Johor ni. Petang tadi, aku diumumkan sebagai salah sorang pemenang untuk MISZ ELLA CONTEST.

Hadiah yang aku dapat ialah........jeng, jeng, jeng!!!!

TARAAAAAAAAAAA.......






eh..eh... bukan..bukan.... hadiah ni bukan milik aku. Aku just dapat saguhati je... Hadiah grand kat atas tu untuk Prince & Princess!!!  Aku punya hadiah worth RM 40 - RM 60. Bangga ni.... banyak tu!

Walaupun kempunan lah jugak nak pakai perfume Georgio Armani ni kan... tapi tetap bersyukur sebab persaingan memang sengit. Semua peserta memang berbakat dan kreatif! Aku antara yang bertuah.Well, terima kasih banyak-banyak pada Kak Chik sebab sudi pilih Adik Coklateyes ni sebagai salah sorang pemenang. Adik Coklateyes doakan, moga rezeki Kak Chik semakin bertambah dan buat lagi contest GRAND macam ni.... 



* untuk senarai penuh para pemenang MARI DATANG BLOG PURPLE KAK CHIK!




14 comments:

liyana said...

wah tahniah eh :)
dah mcm rupa hantaran dah tu.. hihi

Innanie | Ariffin said...

liyana: time kasih.. sy tak dapat yang tu... sy saguhati saje! heheh

athirah said...

tahniah!!! perfume tu best ke? xigt dh bau cena

Innanie | Ariffin said...

athirah: perfume tu wangi la kan!!! time kasih. sy just dapat saguhati je!

nama.aku.lynn said...

tahniah2..anyway,like ur header!;p..suweett~

Shaofie said...

tahniah newayyy!!! byk tuh...


http://shaofie.blogspot.com/2011/01/stalker-adakah-anda-suka.html

kakchik@ella said...

tenggss so much adik coklat. aftr CNY kita jmpa ye.

Innanie | Ariffin said...

lynn: reallY? header buat sndri je.. tak hebat mana pun guna photoshop!

Innanie | Ariffin said...

shaofie: time kasih!!!!

Innanie | Ariffin said...

kakchik: wah.. kak chik datang laa... insya-Allah lpas raya cine kte jumpa!! jgn lupa bawak ang pow!

En iLham said...

tahniah kamu.hehe.insyaallah nant boleh menang lagi

p/s: terima kasih singgah blog buruk sy n drop komen. nant datang lagi ok.hehe.btw, blog kamu sangat cantik..sedap mata memandang.

Innanie | Ariffin said...

en.ilham: terima kasih atas doa tu...
blog kamu mmg cantik laa en.ilham!!! sy ni msih beljar lagi!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah, dik..:)

Innanie | Ariffin said...

cik betty: trima kasih. cik betty pun menang kan.. tahniah!

 

BLOG COKLATEYES Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork