Friday, February 11, 2011

3 Langkah Mudah & Berkesan Break-Up Dengan Boyfriend Korang!

Salam semua

Korang gurl yang kapel-kapel tu kan, penah tak korang rasa dah boring atau rimas dengan pasangan korang? Rasa nak break up je tapi takde jalan nak cari alasan. Meh sini korang, aku bagi 3 tips TERBAIK untuk korang clash dengan boifren korang. Percentage untuk berjaya adalah 150%. Memang terbaik.... caranya adalah.....




Hahahaha... memang gelak besor aku. Eh... korang, ni aku gurau je tau. Jangan dibuat pulak! Lagi-lagi yang tang nombor 3 tu.... bukan sekadar dengan HIS BEST FRIEND je... dengan BOYFRIEND korang pun jangan! Tapi memang smart laa cara tu kan....




p/s: Aku menentang sekeras-kerasnya SAMBUTAN VALENTINE oleh orang MUSLIM! 

6 comments:

  1. haha!! last tu pling tak boleh blah...Astaghfirullahalazim!!!...huhu

    ReplyDelete
  2. man: heheheh... tau tak pe! jgn dibuat laaa~ kalau ye pun nak putus, bia cara baik!

    ReplyDelete
  3. hehe cara 1, takkan nak tunjuk kaki tu kat bf lak kan,

    cara 2, timbul fitnah pada org lain pula,

    cara 3, lagi kes naya XD

    jgn ditiru ye hehe

    ReplyDelete
  4. en t.e: haissh memang tok sah laa dibuat!!! kalau ada, jgn salah kan sy ye.. sbb sy hanya JOKE!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork