Blogger Disaman Datuk Seri Dr. Rais Yatim

10:28:00 AM

Salam semua


Haaaa kan dah kena saman... tu lah kan orang dah pesan, berhati-hati ketika menulis. Jaga sensitiviti orang lain. Jangan gunakan isu-isu yang boleh menimbulkan fitnah dan salah sangka. Buruk padahnya nanti. Jangan fikir blog kita tak dibaca oleh orang-orang berkenaan sebab bila dah publish, bukan setakat Malaysia jer yang boleh baca, satu dunia pun boleh share sama....

Kesimpulannya, fikir dan fikir banyak kali sebelum PUBLISH POST yer....


  • Share:

You Might Also Like

10 Inspirasi Dari Pembaca

  1. pembawa wacana: tu lah pasal... jangan tulis sembarangan... fikir itu penting!

    ReplyDelete
  2. betul2. tulis blog kena jage jgk sensitiviti org yg membace. x pasal2 je kang. huuh

    ReplyDelete
  3. baik cikgu. Eh .. baik cik lawyer. hihi ..

    ReplyDelete
  4. liyana: yerp, btul tu! memg kita kena jaga semua perkara.

    ReplyDelete
  5. kak chik: cikgu pun boleh~ tak salah punye!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

.