Wednesday, February 23, 2011

Blogger Disaman Datuk Seri Dr. Rais Yatim

Salam semua


Haaaa kan dah kena saman... tu lah kan orang dah pesan, berhati-hati ketika menulis. Jaga sensitiviti orang lain. Jangan gunakan isu-isu yang boleh menimbulkan fitnah dan salah sangka. Buruk padahnya nanti. Jangan fikir blog kita tak dibaca oleh orang-orang berkenaan sebab bila dah publish, bukan setakat Malaysia jer yang boleh baca, satu dunia pun boleh share sama....

Kesimpulannya, fikir dan fikir banyak kali sebelum PUBLISH POST yer....


10 comments:

  1. pembawa wacana: tu lah pasal... jangan tulis sembarangan... fikir itu penting!

    ReplyDelete
  2. betul2. tulis blog kena jage jgk sensitiviti org yg membace. x pasal2 je kang. huuh

    ReplyDelete
  3. baik cikgu. Eh .. baik cik lawyer. hihi ..

    ReplyDelete
  4. liyana: yerp, btul tu! memg kita kena jaga semua perkara.

    ReplyDelete
  5. kak chik: cikgu pun boleh~ tak salah punye!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork