Blogger Disaman Datuk Seri Dr. Rais Yatim

10:28:00 AM

Salam semua


Haaaa kan dah kena saman... tu lah kan orang dah pesan, berhati-hati ketika menulis. Jaga sensitiviti orang lain. Jangan gunakan isu-isu yang boleh menimbulkan fitnah dan salah sangka. Buruk padahnya nanti. Jangan fikir blog kita tak dibaca oleh orang-orang berkenaan sebab bila dah publish, bukan setakat Malaysia jer yang boleh baca, satu dunia pun boleh share sama....

Kesimpulannya, fikir dan fikir banyak kali sebelum PUBLISH POST yer....


  • Share:

You Might Also Like

10 Inspirasi Dari Pembaca

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

.