Friday, February 11, 2011

Khas Buat Blogger Universiti Malaya - Part II

Salam semua

Selamat pagi di hari Jumaat ni. Apa plan korang hari ni? Dah sarapan belum? Kalau belum, jom sarapan sama sebab " Breakfast is like a king, lunch is like a princess & dinner is like a beggar!"..... itu pegangan dietitian yer! Tapi memang pun, breakfast is really important! (aku pun jarang giler sarap pagi wei....sakit perot!)

Well, akibat masa yang terhad, blog ni dah macam kurang aktif? Oh tidak, aku akan pastikan blog ni tidak bersawang bagai supaya kebersihan terjamin. Korang.... readers, ingat tak dulu aku penah mintak link budak-budak UM sebab aku ingat tak de komuniti untuk bloggers UM.... rupanya aku tersilap. Kat FB memang dah ada dah....dan setakat ni dah ada 541 ahli. Sesiapa yang berminat, mari join sama dalam UM BLOGGERS!


Graduation Day kat sini : Dewan Tunku Canselor
Credit: google

Dan untuk merapatkan lagi hubungan sesama bloggers UM, aku dah letak dah satu column khas buat bloggers UM yang dah bagi link kat aku dalam enrty yang lepas. Alhamdulillah, mendapat sambutan. Terima kasih banyak- banyak pada anda semua yang sudi memeriahkan lagi blog saya.  Semakin berminat aku nak terjah blog dorang ni. Banyak cerita sekitar kampus yang aku tak tau, tapi sekarang aku dah tau. Jadi, feel free to visit my campus-mate ya!!! 

So, kepada mereka yang kat luar sana yang juga merupakan student UM, anda sangat dialu-alukan untuk join komuniti UM BLOGGERS dan masuk side bar aku yang tak seberapa tu. Tak perlu malu ke segan ke, sebab yang utama adalah kita happy untuk berblogging!!!! 


* sila-sila tinggalkan link anda di ENTRY SAYA YANG INI..... untuk saya PROMOTE link anda di blog saya!

*pssst: tak lama lagi PILIHANRAYA UM....semestinyalah kan PANaaaassssssss!






12 comments:

  1. dah nak pilihanraya?huhu

    mmg komfem panas..bersiap sedia lah dengan peraturan yg macam2..huhu

    kawan kamu ada yan bertanding?

    ReplyDelete
  2. sis guna font merriweather..ada kat template design..=)

    ReplyDelete
  3. i saw my name kat sidebar tu..heheh

    gud job dear..teruskan ye... :D

    ReplyDelete
  4. sis noyu aida: yerp, pilihan raya 17hb ni.... buat masa ni belum penamaan calon lagi. tunggu minggu depan ni lah...

    tahun lepas, first time sy tgk pilihanraya kampus.... perh... dah macam medan perang dah!!!

    ReplyDelete
  5. sis aida: thanks yer sebab sudi share tips berbloging!

    ReplyDelete
  6. fara cuna: sama-sama.... insya-allah ada masa bleh gather sama kan....

    ReplyDelete
  7. dah tau lama daa pasal um blogger kat fesbuk tu.. tapi, tak join, sebab dia kata blog untuk tujuan ilmiah, dan bukan sekadar diari harian semata-mata.. hehe~

    ReplyDelete
  8. heheh.. dh lama join pages tu :)

    ReplyDelete
  9. syarafina: it depends on the bloggers laa nak create blog mereka macam mana... tak salah kan kongsi routine kita.... as part of our life journey!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork