Friday, February 18, 2011

Siapa Mahu Teman Aku Jumpa Aznil Nawawi?

Salam semua

Sapa peminat Aznil Haji Nawawi? Pasti ramai yang angkat tangan kan? Iyer, aku jugak salah sorang dari peminat Pak Nil. Sememangnya, salah satu impian aku, aku nak jumpa Pak Nil sebab aku kagum dengan bakat kepetahannya berbicara dalam mengacarakan sebarang rancangan dan aku jugak bangga dengan dia sebab dia   "Popular with a Brain!". Dia merupakan lulusan UM okeh! My beloooooooved campus ni!!!!


Apa yang menariknya, impian aku ni untuk berjumpa dengan Pak Nil bakal tercapai 12 Mac ni!!!! Apsal tak percaya??? hehehehe.... believe on me... aku akan jumpa Pak Nil di Tasik Titiwangsa korang... dating lah! Jangan jeles yer....



Tapi.....


Itupun kalau aku berjaya dapat satu daripada 30 pemenang bertuah untuk satu contest yang dianjurkan Nuffnang! Satu KONSERT HORE-HORE bersama Pak Nil  akan berlangsung di Tasik Titiwangsa pada tarikh tersebut. Korang pun boleh pergi jugak secara percuma dengan syarat korang terpilih sebagai 30 pemenang komen terbaik dengan slogan "DALAM BANYAK-BANYAK ARTIS, AZNIL BERJAYA MENCUIT HATI SAYA KERANA......" 



haaaaaaaaaa.......sambungkan jelah slogan tu. buat kreatif + gempak + bombastic okeh! Mana tau rezeki korang! Dapatlah kita jumpa di sanaaaaaaaaaaaa.............Jadi apa tunggu lagi, mari ramai-ramai sertai kontest ini! aku dah join!!!! 


14 comments:

  1. hee..taw xpa..terasa gak nak p joinn..insyaAllah smpai r kat sana lau ada jodoh..hee ^_^

    ReplyDelete
  2. aku baru jumpe aznil nawawi kat sunway tadik! hahaha! =D

    ReplyDelete
  3. cik tomyam: mari2... kita jumpa kat sana tak~ wish of luck!

    ReplyDelete
  4. saffiya: alaaa kau memang line artis. dah tak men dah kan line student cam aku ni~ hahaha

    ReplyDelete
  5. bestnya fatin .. mcm nak ikut je tp ssah bwk kc, sbb pakej dgn bodyguard sekali. hihi ..

    ReplyDelete
  6. kak chik: eleleleh..... join saje laaa!!!! pe salah... tapi kan kak chik, 12th tu sy ada moot! huuhuuu sedeh!

    ReplyDelete
  7. WAHHHHHHHHHHH...sgt best...
    ijm pun minat skit la ngn aznil ni...
    suke tgok dy berkata2...
    =D

    ReplyDelete
  8. Harlo! Just blog about it, it's meant for sharing ma :)

    BTW so nice can meet cool artist ya!

    ReplyDelete
  9. joshua: thank you so much for coming here... really love ur blog too!

    come join me to meet him!!!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork