Thursday, March 10, 2011

Aku Menang Contest Nuffnang Tapi.....

Salam semua

Aku tak tau aku perlu bersedih atau ape bila aku bukak email hari ni. Aku sendiri pun tak percaya dengan apa yang aku baca... Kalau korang ingat, aku pernah ajak korang join satu kontest untuk pergi KONSERT HORE-HORE AZNIL kat Taman Titiwangsa pada 12 Mac ni kan. 

SEKALI AKU BERJAYA DAPAT TIKET FREEEEEEEEEE!!!! 


KLIK untuk ZOOOOM in

Pergh, ibarat dapat emas segunung! Aku memang terkebil-kebil baca. Sebab macam tak percaya. Dalam beratus orang yang sumbit entry tu, aku antara 30 orang yang berjaya. Memang tak percaya! Tahniah untuk diri sendiri laa kan! heheheh

Tetapi, 

Ada berita sedih. Aku tak dapat nak pergi KONSERT HORE-HORE tu sebab 12 Mac tu aku ada MOOTING! Mooting tu adalah satu scene dalam Mahkamah dan menyumbang kepada markah exam aku. Makanya, aku terpaksa TAK REPLY EMAIL dari nuffnang tu. Sungguh aku sedih! Dahlah Aznil tu aku punya IDOLA, peluang dah ada tapi aku tak de rezeki. 

Sabor je lah! Jadi pada bloggers lain yang dapat pergi, TAHNIAH yer. Tolong kirimkan salam saya pada AZNIL NAWAWI~ 

melopong!




12 comments:

  1. good luck moot trial :) bawak kes apa?

    ReplyDelete
  2. tanak ar aku tolong sampaikan salam tu

    sbb...sebab...sebab aku tak gi arr :p

    ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

    ReplyDelete
  3. aida: time kasih banyk~ sedih laa tak dapat pg~

    ReplyDelete
  4. te: time kasih byk! saya bawak kes dong zhong v perkasa

    ReplyDelete
  5. er..TE perundangan syariah, so kes sivil tu kan?pasal apa?isu kes?

    ReplyDelete
  6. nora: Apsal tak g... g laaa.. syok ooo~

    ReplyDelete
  7. te: isu kes is about chineese community fight for their right regarding certain issues in federal constitution.

    ReplyDelete
  8. apsal x gtau... leh bg kte tket tu.. ;(

    ReplyDelete
  9. bestnya!
    blog kamu comel la..
    saya baru ja follow kamu..

    ReplyDelete
  10. athirah: heheheeh. sy pun tau lambat kot!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork