Saturday, March 26, 2011

Apa Patut Anda Lakukan Jika Nampak Gay Dalam Kereta?

Salam semua

Aku ada satu soalan yang mencabar minda. Mampu ke anda menjawabnya?


SOALAN:

Apa patut kita buat bila nampak dua orang lelaki di dalam sebuah kereta di tempat parking sambil kedua-duanya sedang baring dan seperti melakukan sesuatu yang tidak BERMORAL???

Pilihan jawapan:

a) Buat tak nampak je! Tapi mata menjeling. Dalam hati kata, "takde pape lah dorang buat! Kawan tu"
b) Tengok je kereta tu lama-lama. Biar orang dalam kereta tu rasa malu!
c) Ketuk cermin tingkap tu, dan dengan gaya polis tanya "Apa awak buat dalam kereta ni?"
d) Ketuk cermin tingkap tu, dan dengan gaya ustaz tanya "Dah kawen ke belom?" sambil mengucap panjang
e) Bagitau kat owner kereta tu, "Bang kalau yer pun tak tahan, pegilah sewa hotel. Sengkek gile!"
f) Laporkan pada security kata " Pakcik, ada gay dalam kereta!"
g) Pegi kat kereta tu sambil angkat tangan gaya USOP cakap "Kita bakor, kita bakor" sambil tu, bawak kuar lighter ke.

Kalau korang di tempat aku, mana korang pilih? Atau korang ada pilihan jawapan tersendiri?


p/s: nanti aku update kisah sebenar! Takde gambar yang mampu aku letak kat post ni, sebab aku GELI!


9 comments:

  1. terbaek laa aren.... ganas ko upanya~

    ReplyDelete
  2. oohhh tidakkk!
    mmg mak geli tgknya~ seb baik tak pernah terjumpa lagi~

    buat gaya usop pun boleh jugak~

    ReplyDelete
  3. kak izan: bayangkan aaa saya yang nampaknya... memang rasa nak bakor je kan!

    ReplyDelete
  4. HAHA . dah cara lembut a tu :D yg tak tahannya "Dah kawen ke belom?" HAHAHA . dah sah2 la gay . leh tanyer soklan cam uh eh . HAHA . kang kalao dia jawap dah camne ? :D HAHAHA .

    ReplyDelete
  5. AREN: kalau dia jawab dah.. memang kompem kena pelempang la.. mazhab mana ko belajar! sama jantina leh nikah?

    ReplyDelete
  6. aku plh sume teen..yg penting..kite bako..kite bako..haihh..ape lah nk jadik..kurang la lelaki smpurne..aduhyaii..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork