Sunday, March 27, 2011

Jom Join Bloglist Man Yusoef

Salam semua

Kebelakangan ni, ramai blogger yang menganjurkan Bloglist. Aku pun tak tau cemana bloglist ni berfungsi tapi aku rasa mesti ada kebaikan pada sesama blogger kan? Baiklah, simple. Buat pertama kalinya aku nak join segmen bloglist anjuran blogger terkenal ANAK PAK CIK USOP. Segmennya sangat mudah ok! Sapa berminat untuk join, Klik je header bawah ni! 



Blog Man Yusooef TAK BEST sebab...daripada pemerhatian aku terhadap komen-komen yang diberikan di kebanyakkan entrynya, Man Yusoef kurang membalas pertanyaan yang diberikan di komen. Kiranya macam kurang interaksi lah dengan readers. Sebab kadang-kadang tu, ada readers yang setia baca setiap entry Man dan bagi komen dengan tanya soalan mahupun pandangan, tapi Man membiarkan soalan mereka sepi. Pada hemat aku lah kan, interaksi dalam dunia blog ni adalah dua hala. Bukan satu hala seperti yang kita nampak. Komunikasi dengan readers penting supaya kita boleh mengenal siapa readers kita dan kita jugak tak dikategorikan sombong. Mungkin, sesetengah blogger terkenal memang tak suka balas komen readers sebab yer lah kan dah komen satu entry sampai 10 juta, memang GIGIH laa nak membalas. Tapi, macam yang pernah aku cerita dulu lah. Macam mana kita nak hargai pembaca blog kita? Yer, dengan cara balas komen dan pertanyaan mereka. Barulah meriah dunia blog!!!! =) Hehehe... sorilah Man kalau aku komen cam ni. Sebab kau kata nak mintak pandangan kan. Jadi sebagai SAHABAT BLOGGER, ni pandangan aku lah. Maaf kalau kau tak suka. Tapi aku ikhlas. Harap ko terbuka menerimanya. =)

dan untuk join segmen ni, aku nak tag  KAK CHIK ELLA!!! (sebab dia pun orang JOHO gak!)

Sekian terima kasih. 



3 comments:

  1. Aikkkk?? terkena la pulak .. hihi.
    Fatin, tang jwb komen tu, kan .. kc pn kdg2 tak sempat tau. sbb line tenet pd waktu mlm adalah sgt lembaps!!

    ReplyDelete
  2. kak chik: hehehe! sy tau masing-masing ada jawapan tersendiri. tp ni pandangan sy je... =)

    kc: join k!

    ReplyDelete
  3. hai...gud luck juge ye..
    btw nice blog.. suke.. :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork