Thursday, March 3, 2011

Uncle Seekers Menunjukkan Kebodohannya... [WAJIB TENGOK]

Salam semua

Update pantas sebelum aku balek Johor. Malas nak cakap panjang, cuma nak quotes balik apa yang Usop kata dalam filem Hantu Kak Limah Balik Kampung  :

" Ni laa pentingnya English Education...."
sumpah aku gelak terbahak-bahak tengok kebodohan dia yang belagak pandai, tapi tak reti beza Bitches & Banshees! 

video


Jadi kepada kita semua, mari fokus dalam kelas English yer!!!

doakan aku selamat sampai Kluang.
first time ni guna Bandar Tasik Selatan -TBS




8 comments:

  1. uncle ni mmg bodo
    si blogger ni mmg pndai tunjukn kebodohn uncle

    ReplyDelete
  2. haha, itulah penting nye english education ni :P

    ReplyDelete
  3. huhuhu tapi tak bek pulak tunjukkan aib orang kot kan? :P

    just giving my 2 cents..:)

    meh ke rumah,
    ~damia dan selsema~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  4. dda ly: benda ni dr internet... so lagi banyak dh tersebarnya...

    lgpun, kalau nak ikut sejarah, uncle ni memang suka buka pekung di dada, cam cite permaisuri tu... so kalau dia buka rahsia orang, skrang sendiri nye malu pula dibukakan. its karma dear! =)

    ReplyDelete
  5. ni dia kua dlm show ape weh ?

    ReplyDelete
  6. suella: entah show pe...yang aku pelik, apsal si uncle tu yang dipanggil. dia bukan real expertise pun!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork