Friday, April 29, 2011

Contest Nuffnang “I’m a Pirate, Take Me To Stranger Tides!”

Salam semua


Pirates of the Caribbean 4
Ye tu dia.. kapten kita. Kacak bukan?




Dengan segala kepakaran dan minat beserta rindu yang tinggi untuk menonton Kapten kita beraksi, aku sebagai anak lanun ingin mewar-warkan "Apa yang bestnya jadi Pirate?". Aku gunakan akronim Pirates Of  the Carribean tu sendiri untuk mengungkapkannya.



 Satu:  MEMILIKI KUASA YANG TIADA BATASAN DEMI MENCAPAI CITA-CITA




 Dua:  MENJADI YANG TERBAIK DAN YANG PERTAMA




Tiga: MAMPU MENAKLUKI DUNIA DENGAN KEBERANIANNYA!



Sememangnya, bukan untuk mengampu Tuan Kapten tetapi telah ditilik seantero alam samudra Laut Carribean ini,  tidak ada barang satu pun  pirates yang lebih HOT daripada Kapten aku seorang ni! Jadi, demi  cinta dan kasih anak lanun, anak lanun letakkan bersama beberapa foto Sang Kapten yang meluluhkan jiwa raga anak lanun!

Jelas terbukti kegagahan tuan Kapten Lanun



Tuan Kapten di zaman bilakah ini?

Tuan Kapten, jangan tenung anak lanun sebegitu!

Anak lanun tahu, harta karun itu sememangnya untuk anak lanun kan?




p/s: wish me luck! =) korang pun boleh join dengan KLIK KAT SINI. 

6 comments:

  1. Tengkorak Emas dari kawasan jajahan lanun timur mengucapkan 'semoga berjaya' kepada anda sebagai anak lanun Jack Sparrow :)

    ReplyDelete
  2. waaahhh..
    caya laa..
    ni msti menang pnya nati kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. @tengkorakemas:TE!!! ada jumpa harta karun kah? terima kasih atas wish tu! kalau anak lanun ni menang, dapat harta karun mari kita berjimba sama ye! hehe

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork