Saturday, April 2, 2011

Contest Pose Depan Cermin

Salam semua

Lama dah rasanya tak masuk contest. Jadi kali ni nak try jugak, mana tau tuah menyebelahi aku macam yang aku pernah dapat HADIAH BEST DARI KAK CHIK tempoh hari kan? Rezeki, marilah datang pada ku untuk contest ni.....




Jadi, untuk itu aku try my luck on this picture



Location: IKEA, Mutiara Damansara


Untuk melayakkan aku masuk contest ni, aku kena tag 4 orang kan. Jadi aku tag:

2. RIE


Doakan, aku berjaya ok!



12 comments:

  1. comel gila gambar..hahah....haaa,tengok apa tu?...

    ReplyDelete
  2. cantek gmbr...hehe

    thanx sbb tag sy..ade mse sy join k..:)

    ReplyDelete
  3. hey!hey!wish u gudluck babe..agak unik gmb tu..haha..nice!thanks ye wish niesa td..

    ReplyDelete
  4. aiyark..kne tag!
    baek..beta buat skrg..kekeke

    ReplyDelete
  5. sudah join
    http://riezarchry.com/home/posedepancermin/

    ReplyDelete
  6. farhana: hahahah, thank you dear!! tak tgk pape pun! betul!!! @_@

    ReplyDelete
  7. aida azryn: thanks yaa!! wish me luck!

    ReplyDelete
  8. evariena: sama2. harap kamu sudi join!!!

    ReplyDelete
  9. niesa: time kasih jugak awak sudi hit me back!!!

    ReplyDelete
  10. wa...gambar dengan 4we ekk??hehe
    tapi taniah ekk kerana menang

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork