Wednesday, May 4, 2011

Bila Birthday Korang Sehari Sebelum Exam! Apa perasaan?

Salam semua

4 Mei 2011


turn to 22 years old, today 

A.L.H.A.M.D.U.L.I.L.L.A.H
*the best word to describe my feeling*

Terima kasih pada semua yang wish birthday aku! Moga semua doa kalian pada aku dimakbulkan!
~Amin~


Korang tau tak tensionnya bila besday sehari sebelum exam? tak tau nak feel happy atau apa! 
Invitation untuk celebrate banyak, tapi enjoyment terpaksa disekat sebab orang tua-tua selalu cakap
" Kalau suka sangat, nak menangis lah tu!"
Adoi!!! Apsal lah orang-orang tua kuar ayat cenggitu. Psycho tau tak! Buat aku sangat chuak.


harapan sangat nak dapat untuk hadiah birthday

Hadiah? Apa aku dapat tahun ni? Alhamdulillah dapat Iphone4. Sangat teruja untuk guna handphone baru. Berangan! Mimpi lebih jer aku ni kan? Harapan lah sangat korang nak dapat hadiah mahal cam ni. Tak mampu! Dan secara jujur, menangis bila dapat "HADIAH"  daripada ayah aku. Dia kata "hadiah untuk tahun ni adalah dapat tengok ayah berjalan semula!" Oh... hati makin sayu, rindu dan pilu. It is enough to make me happy on my birthday! 





12 comments:

  1. besday fza 2 hari b4 final. wish 2 ada just celebrate 2 yg xd. kl thn2 lps, lmbt skit dr exam. jd bole r celebrate. tp thn ni dkt sgt, so msg2 bt dono je r. lbh byk tumpu pd exam. lg2 1st paper, paper killer. lg org xlayan. hahaha

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    hadiah tu lebih berharga kan dri iphone 4..=)
    doakan yg terbaik utk ayh awk..

    ReplyDelete
  3. Hepi brthday faten .. kalo dekat boleh kc belanja. hihi

    ReplyDelete
  4. tiada yg lebih gembira melainkan kesihatan ayah ..

    ReplyDelete
  5. datang sini bawa berita gembira : anda termasuk dalam top 30 .. =)

    ReplyDelete
  6. @sitinuraffizza: agak sedih jugak lah kan kalau besday di waktu exam! =) tp takpe yang penting doa dan wish dari kawan2 smua! tq~

    ReplyDelete
  7. @Sery Suryani: betul tu sery, time kasih ye for the wish!

    ReplyDelete
  8. @kakchik@ella: time kc! wish kc ni dah buat kite happy sgt. i.allh kalau ada rezeki kita jumpa. cuti 4 bulan ni!

    ReplyDelete

Inspirasi Anda Buat Saya Happy! :)

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork