Monday, May 23, 2011

Kerja Part Time Musim Cuti Semester. Sambil Update Blog, Sambil Kerja!

Salam semua



Blogger-blogger hari ni, kebanyakkannya adalah student universiti kan? Korang semua cuti 4 bulan kan? Mesti boring kan? Bila cuti 4 bulan ni, mestilah poket korang kosong kan. Nak tambahkan pendapatan tak? Mudah sangat. Korang hanya perlukan internet dan duduk lah depan laptop. Kerja pemprosesan data pengiklanan ni mudah! Bayaran pulak, memang korang 100% yang akan dapat. Bukan komisyen!  Buat masa ni, memang ni kerja aku. Sambil-sambil update blog, layan FB, aku proses data-data pengiklanan yang ditempah ni. Mudah! Sebabnya aku boleh buat dua kerja dalam satu masa. Jaga ayah aku kat rumah, sambil proses data pengkiklanan. Rasanya, cuti panjang macam ni lah kita berpeluang  nak bantu keluarga ringankan bebanan diorangBoleh bantu tambah pendapatan jugak. Korang jangan risau. Memang mudah, segala latihan dan tutorial akan diberikan. Jom...kita sama-sama tebalkan poket dari rumah sempena cuti 4 bulan ni! 


Untuk maklumat lanjut, korang boleh pergi ke SITE AKU NI. Selamat Bekerja!

32 comments:

  1. tak dapat nak try . skg pun mmg keja jugak . huhu . but thanks for the info :)

    ReplyDelete
  2. x dapek la dik...kak takut x sempat nanti...tq bgthu yea...

    ReplyDelete
  3. Mekaseh tuan blog... memang tengah cari part time camni.. ;)

    ReplyDelete
  4. site yg mner kah??
    maw try jgk~

    ReplyDelete
  5. nk try jgk ateen...bagaimanakh?

    ReplyDelete
  6. nak part time blan depan , setelkan dulu kenduri abang..hehe

    ReplyDelete
  7. @Fathiah Hamim: cubalah, memang dialukan! keje nya mudah! =)

    ReplyDelete
  8. @ezzah: owh, harap blh disebarkan pada kawan2 awak =)

    ReplyDelete
  9. @LindaRahim: keje ni ikut masa kita kak... btw, harap akak blh bagitau kawan2 akak!

    ReplyDelete
  10. @YOUsoF: blh awak klu nak cuba. sbb tak susah mana pun. asalkan rajin mesti ok! apa-apa email @ sms sy je!

    ReplyDelete
  11. @Mrs. Farhan: marilah cuba. mana tau rezeki anda disini!

    ReplyDelete
  12. @fairuz_yuz: ada kat bawah tu yuz, aku dah BOLD kan. just klik link!

    ReplyDelete
  13. @fairuz_yuz:cara pendaftaran semua ada kat link tu yuz~

    ReplyDelete
  14. @fiq.: ok blh jgak kalau nak mula bulan depan. dialu-alukan!

    ReplyDelete
  15. sis, FS nak try...tp takut hehe.. klu bank in ikut cimb bley x??

    email saya : nurulara92@gmail.com

    saya nak tahu lebih psl benda ni :)

    ReplyDelete
  16. waaahhhh !! nak try lah !! yeeehhaaa !! damn short sem !! haha

    ReplyDelete
  17. Boleh bagi saya info pasal kerja kosng ni? Macam scam sajoo.

    ReplyDelete
  18. @My Name is Mar: Mar, silakan lah untuk try.. takde salahnya! apa2 just sms me!

    ReplyDelete
  19. @Adam Roslan:segala info boleh klik pada site saya kat entry tu ada linknya!

    ReplyDelete
  20. Saya perlukan lagi maklumat. Siapa yang akan bayar gaji (bukan komisyen) selepas kerja selesai? Laman web tu tak menjawab soalan saya.

    ReplyDelete
  21. nak try :)
    tp tkowtlahhh .
    frst time nak join keje mcm ni .
    erm . nak tnye lbey lnjut di mana ?
    i means fb awk ke email ke ?
    thnx :)

    ReplyDelete
  22. baru plak nmpk benda ney...ney ada tarikh tutup ke?

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork