Monday, May 30, 2011

Salma Juara Mentor 5! AF 9 boleh challenge???

Salam semua



Tahniah Salma kerana menjuarai Mentor 5. Memang superb sangat suara dia. Masa dia nyanyi lagu yang first tu... fulamak... terpegun sangat. Lagu Listen kot tajuknya. Lantang! Memang dipujilah suara dia. Dia bermula dari zero dan sekarang she is the champion! Semoga dengan duit kemenangan tu, dia boleh ubah nasib keluarga dia. Terutama dalam membesarkan anaknya.  Dia tak perlu risau lagi dengan persepsi orang mengenai status diri dia. Semua sudah terbukti, bahawa dia memang berbakat! Tahniah Salma. 

Tak tertinggal jugak, Erra Fazira. Fulaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaak!!! Memang cantek giler lah itu kakak! Baju-baju dia... lagi-lagi masa final tadi. Yang warna kuning tu, mengancam uolls!!! Kalah Tok Pah. Hehehehe. Masa aku pergi Konsert Mentor minggu ke berapa ntah hari tu, Erra memang stunning. Macam Barbie Dolls sangat! Tahniah jugak pada Erra sebab berjaya menjadi Mentor yang baik buat Salma. 




Last but not least, terbukti... MENTOR 5 lebih, lebih, lebih, lebih SUPERB daripada Akademi Fantasia 9! Entah apa-apa jer budak-budak AF menyanyi. Takde feel dan vokal kurang mantap.  Mungkin sebab diorang dah terlalu banyak diberikan populariti daripada pihak Astro! Tapi AF 9 memang menghampakan lah! Dah takde taring lagi AF. Memang patut lah STOP IT!!!


p/s: memang politics is every where.... realiti TV pun tak tertinggal juga. OOOPSSSS!! =)

1 comment:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork