Saturday, June 11, 2011

Ben Ashaari : Jom Kenal Blog Saya

Salam semua

Setelah 2 hari tak update akibat daripada kegagalan fungsi untuk bernafas dengan baik (selsema lah!!) hehehe, hari ni, aku nak settelkan beberapa kerja dan sementara tu, aku nak join segmen yang Abang Ben buat hari ni. Katanya untuk 12 jam sahaja. Maka, cepat-cepat lah join sama. Jangan ketinggalan! Rugi.... 



Selamat Datang aku ucapkan,
Buat semua teman dan taulan,
Blog ini hanya Blog Picisan,
Harap sudilah kita berkawan,

Abang Ben hebat seantero blogger,
Follower ramai tak terhitung jari,
Blog aku ni bukan ramai sangat follower,
Kalau sudi klik lah button FOLLOW ME! 

Abang Ben suka warna merah,
Membantu blogger memang dia suka,
Marilah ramai-ramai buat meriah,
Barulah kita boleh blogging dengan gembira.

Abang Ben JOM KENAL BLOG SAYA,
Kawan-kawan pun boleh join sama,
Blog aku ni taklah hebat mana,
Tapi aku janji aku bagi entry yang BAEK PUNYA! 

Terima kasih daun keladi,
Lain kali singgah blog aku lagi,
Jangan lupa tinggal komen di bawah ini,
Harap-harap korang HAPPY!!! 



p/s: Wish me luck, harap Abang Ben pilihlah blog aku utk dipromosi!!! =)

11 comments:

  1. salam kenal sambil follow sekali....=)


    http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam kenal sambil follow sekali....=)


    http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

    Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan , jum singgah :D
    http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  6. Hye blogger :)salam perkenalan

    singgah di blog anda

    datang ye !

    http://belogchemad.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini..

    entry trbaru...

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork