Sunday, June 5, 2011

Contest Kami Kaki Blogging by Farez

Salam semua

Masih lagi dalam mood rajin untuk join contest/give away/ lucky draw. Thank you ifa sebab sudi tag sy! =) Kali ni, contest daripada seorang blogger lelaki yang bernama Fariz.  Bukan main cute lagi blog dia. Jom join sama. Aku tau korang semua kaki blogging kan?? Memang contest ni untuk korang!







So simple requirement untuk contest ni. Just tag another 3 bloggers. Jadi, kali ni aku nak tag 3 follower comel aku untuk turut serta dalam contest ni. Mana tau rezeki dorang kat sini kan...Spread the Luck bebeh....

Miss Azhafizah @ http://www.azhafizah.com/


Dateline 2 Julai 2011. Jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama, hadiah diambil orang.... Wish me luck. Wish me luck...luck...luck...luck...!!!*semangat gilos!

3 comments:

  1. macam menarik!okeh..nanti fiza join!tenkiu tag (=

    ReplyDelete
  2. dear!!!thanks sgt2..tag me..hihi..will join it..tpi xdan gi nak wat entry skg...exam 15,18,21 june ni.after that konfem join..hhehehe..

    .doakan me sukses exam okie.....hehehe...=)=)..

    thanks tagging me!!!...

    ReplyDelete
  3. hehe...yeay..dah habih exam..join this too dear=)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork