Tuesday, June 28, 2011

Giveaway: EqbalZack's Fan Page Logo!

Salam semua





Sungguh indah bunga kemboja,
Bunga teratai di tepi paya
Salam dihulur pembuka bicara,
Nak join contest yang hadiahnya baik punya.....

Buah tembikai buah berangan,
Tanam pula di tepi taman,
Niat di hati nak menang peraduan,
Sokong Eqbalzack blogger handalan,

Berdayung sampan pergi ke hulu,
Ketika senja di Tanjung Rhu,
Tahniah Eqbalzack ada follower lebih 5ribu,
Sebab blognya best dan penuh berlimu.

Tinggi nyiur menyapa awan,
Karam perahu tengah lautan,
Button ini tanda sokongan,
Harap memikat hati tuan budiman.

Anak puyu berenang-renang,
Anak keli memandang sahaja, 
Mari kawan doakan aku menang,
Nanti  aku belanja aiskrim Malaysia.




























p/s: harap Abg Eqbalzack benarkan aku guna pic dia tu...ambil di FB. Sapa nak join, jom sama-sama click kat banner oren tu yer! Dateline 10 July 2011.

10 comments:

  1. WOOWWW!!! great! hehe...
    jap lagi abg eq linkkan kat blog...
    terus email abg eq nama, alamat dan hp no sebab nak pos badge. esok nak pos yg mana dah htr logo..OK

    email: eqbalzack@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. jgn kate logo, template pon mahal!

    ReplyDelete
  3. singgah n follow sini..

    wow! sangat2 cantik dan menarik!
    ada peluang utk menang ni..

    ReplyDelete
  4. ame singgah dari blog Eqbal Zack . waa , santek santek .

    ohh btw , selamat berblog ya . jemput singgah blog ame juge . ;) and have a nice day ahead ya !

    ReplyDelete
  5. sweet.... nice blog juga....

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhhh...canteq2 !!

    hehe..singgah dari belog abg eqbal...saia tak join pon, sbb tak reti..pnday tgk org len buat je..hihi

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork