Thursday, July 28, 2011

Contest Blog Aku Kena Gigit : Update #1 - Hadiah Yang Bakal Menjadi Milik Korang!!!

Salam semua

Ok, just a quick update untuk my 1st contest. Tadi, aku dah pegi beli hadiah yang bakal korang terima nanti. Excited sangat pegi cari hadiah untuk korang tau.  Nak tengok tak???




Antara hadiahnya ialah :

Body Shop Fuzzy Peach Bath & Shower Gel---bagi korang happy masa mandi! 
Sunsilk Co-Creation Shield&Frizz Hair Protection---berbuai-buai rambut korang dengan yakin
Elianto Barlume Lip Gloss --- Bercahayalah bibir mungil korang tu
Nivea Fruity Shine Cherry Lips Balm--- boleh bagi flying kiss kat semua orang!
3 Paket Elianto Nutrition Mask---menyegarkan wajah yang lesu keletihan
Biore Cleansing Oil Wipes---segarkan wajah korang selepas make-up walaupun waterproof mascara! 

dan insya-Allah aku akan tambah lagi hadiah-hadiah ni. Oh tak lupa jugak, kalau ada yang nak sponsor, apa salahnya. Dialu-alukan. Apa, termenung lagi. Cepat-cepat cari idea dan join contest aku ni. Nampak gaya pemenang akan bertambah lagi. Mana tau rezeki korang kan. Cepat... join my 1st contest! Sapa lambat, dia rugi!!!! 



p/s: Support me okeh!!! =)

29 comments:

  1. lips glose tu yang buat rasta geram nak join contes nie.............
    perghhhhhhhhhhhhhhh........
    kebetulan dah abis hari nie....em...

    ReplyDelete
  2. best2~ otw create entry ;) nak menang kena buat entry yg terbaik..heeeee

    ReplyDelete
  3. hadiah superb! nak join la! lalalala..:)

    ReplyDelete
  4. hadiah sume nya nampak menarik

    ReplyDelete
  5. aku masi bru dlm blogging..x reti nak join konteks cm nie lak...

    ReplyDelete
  6. fuh kanan, fuh kiri...mtk2 la dpt menang kali ni kan..mau 1 malaya dicanang sbb dpt hadiah nti..hee :D

    ReplyDelete
  7. Wooaahhh~~
    Banyaknya duit lu beli hadiah tu sume....
    Nape sume hadiah tu untuk blogger pompuan ek?..
    Contest ni untuk blogger pompuan je eh?..

    Follower Beriban Tapi Tak ada Orang Join Segmen/Contest

    ReplyDelete
  8. waah.hadiah bes gilaaa.nak join ! :D

    ReplyDelete
  9. waaaaa...hadiah yang best:)heee..

    i'll support u dear^^

    ReplyDelete
  10. @rasta: silakan join. memang saja offer lip gloss nak bagi rasta geram!

    ReplyDelete
  11. @Cik Purple Pinkypuff:silakan join ye. insya-Allah pemenang juga bertambah dan hadiah bertambah!

    ReplyDelete
  12. @My Name is Mar: ada reminder kat sticky post tu, jika blogger lelaki yang menang, hadiah akan tukar!

    ReplyDelete
  13. @kaseh suchi:silakan ye. jangan tak join ye! wish u luck!

    ReplyDelete
  14. Coooooolll!! Tak sabar nak tunggu result contest! Hehehee

    ReplyDelete
  15. wow wow wow...best nye..nanti nak join laju laju

    ReplyDelete
  16. kalau header sy boleh lah sponsor .
    nak tgk contoh2 header sy di album blog .

    http://d-luvers.blogspot.com/

    kalau nak just reply di chatbox blog . *tujuan hanye membantu :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork