Friday, July 1, 2011

Tawaran Hebat Untuk Letak Banner Secara Percuma & Mungkin Blog Anda Akan Di Promote Besar-Besaran!

Salam semua


Ok, just a simple entry for today. Aku just nak pelawa mana-mana blogger yang berminat untuk exchange banner dengan aku. Sangat-sangat dialu-alukan. Aku dah buat satu page khas kat button atas tu untuk letak banner korang secara PERCUMA!!! Sebabnya aku suka tengok banner yang comel-comel belaka. Disamping tu, tukar-tukar banner jugak boleh membantu sesama blogger untuk meningkatkan trafik blog masing-masing. 

Cuma, satu syarat je aku mintak pada mereka yang sudi nak letak banner di blog aku. Syaratnya ialah :

KORANG PUN KENA LETAK BANNER AKU KAT BLOG KORANG JUGAK!!!


haaaa...barulah dapat kebaikan mutual akan. Win-win situation! Boleh??? Harap ada yang sudi. Bukan tu je, mulai bulan Julai ni jugak, aku akan pilih secara random mana-mana blog yang letak banner di blog aku ni untuk aku review dan promote. Insya-Allah aku akan promote kaw-kaw blog korang!!! Macam mana? Setuju dan berminat? Kalau minat, korang hanya letak URL blog korang kat comment blog aku ni. Really hope dapat sambutan. Saje je buat suka-suka!


p/s: also glad if we can follow each other! =) 

4 comments:

  1. Oke, dah letak banner blog awak kat ruangan "Banner Exchange" dalam blog saya :D Wydaz.com

    p/s: Dah lama dah follow blog hensem nih ;)

    ReplyDelete
  2. me always berminat..hehe

    http://www.azhafizah.com

    fiza dah letak banner nanie dah follow nyer punn..[versi acai]..hehe

    ReplyDelete
  3. Alah, camane, kite takde banner.. tak buat lagi hihihi. camne ne ?? tapi kite letak banner awak kat blog saya tau.

    ReplyDelete
  4. exchange my banner oke. dah amek banner kamu! :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork