Wednesday, August 3, 2011

Ayeem Ayam Tiru Entry Aku? Geram Giler!!!

Salam semua

Baru kena 'sembur' dengan Ayeem Ayam pasal aku cakap dia Pak Rodi entry aku. Serius apa, dia tiru entry aku. Geram nieyh!!!


Kalau korang tak percaya, korang baca ENTRY AKU dan korang baca jugak ENTRY AYEEM. Ha... mau tak berdarah hidung aku kan bila tengok Ayeem came out dengan entry sebegitu. 

But, it is small matter lah. Buat apa nak kecoh-kecoh. Aku tanya kat Ayeem pun dengan gelak-gelak. Bukan serius pun sebab aku pun memang kompem, semua budak Satu Malaysia guna taktik yang sama bila bulan puasa. Dan Ayeem juga menerangkan keadaan sebenar. 


Bila Ayeem dah bagi camtu, aku pun serba salah lah. Sebab aku tak nak Ayeem ingat aku kata dia meniru entry aku kan. Jadi, aku pun ambil langkah berbaik-baik. Tak nak burukkan keadaan.


Hahaha, Ayeem Ayam, aku mintak maaflah kalau kau marah bila aku komen macam tu kat blog kau. Aku mintak maaf lah. Aku takde hal punya dengan benda macam ni. Aku suka apa, cara kau interaktifkan benda ni. Boleh tunjuk kat anak cucu aku esok lusa. Walaupun isinya lebih kurang sama, tapi aku memang salute pada kreativiti kau yang tip top tu. Memang aku setuju, taktik tu semua memang turun temurun budak-budak buat. Tak budak pun buat sama apa....So, once again, sorry ye! Kau jangan touching sangat ah. Aku tak pandai nak pujuk Ayam Ayeem ni. 


p/s: Dalam dunia maya, kita selalu TERSALAH TAFSIR!!! Peminat Ayeem Ayam jangan marah aku pulak ye. Aku pun peminat blog Ayeem kot!


Update: Aku add Ayeem kat FB. Alhamdulillah diterima. Ingatkan ignore tadi. Than, ada berita gumbira




Moral of the story : Kalau tak puas hati, berani untuk berdepan. Jangan simpan dan pendam! Dare to face your fate!!!

13 comments:

  1. janganlah malukan saya di depan orang ramai. -__-

    ReplyDelete
  2. owh,, cmtu pun leh jdi kn,, hermm~~ ^^

    ReplyDelete
  3. entry ape tu...mai mambang nk bace dua2 sekali....

    ReplyDelete
  4. kui3.. lebih kurang same ler.. kih3.. biasalah tuh,mmg smua org ade pengalaman budak2 cam tuh kot..=)
    Alhamdulillah dah berbaik2.. blogging secara sehat..hik3

    ReplyDelete
  5. kesian pulak kat ayeem...hehe
    bagus lah dah ok...berdebar baca title td..
    dah2 meh tengok gambar cun! nanti umi nak mintak tolong vote boleh.....hihi

    ReplyDelete
  6. yang FB tu xley blaaa...haha..
    wow wow...fb ayeem ayam :)

    ReplyDelete
  7. huuhu..
    berdamai sudah, alhamdulillah. salam ramadan both !

    ReplyDelete
  8. elok la camtu..org sekarang ni lagi suka gossip2 n cakap2 belakang..sungguh x patut..=.=

    ReplyDelete
  9. kadang2 entri tersama tu nak buat camne kan..tapi bagus la berdamai..tak elok gado2..heeee

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork