Thursday, August 18, 2011

Peserta Contest Blog Aku Kena Gigit : Sila Undi Korang Nak Hadiah Apa?

Salam semua  (friendly reminder:this is a sticky post.)


-----------------------UNDIAN TAMAT-------------------------


Pengiraan markah telah disiapkan,
Nama pemenang telah aku ketahui,
Tunggu masa untuk diumumkan,
Alamak, ada satu masalah lagi!



Berpantun pulak aku lepas berbuka ni. Kehkehkeh. Baiklah, aku tau ramai para peserta Contest Blog Aku Kena Gigit yang sabar menunggu keputusan contest kan? Insya-Allah kalau takde aral melintang hari Sabtu aku akan umumkan siapa pemenangnya. Macam ni, kalau korang ingat, aku dah janji kepada semua peserta contest aku, ada dua hadiah akan diberikan:

1) Bila aku buat giveaway, peserta Contest Blog Aku Kena Gigit yang join giveaway tu akan dapat dua nama untuk di listkan. ---RUJUK SINI---
2) Semua peserta yang kurang bernasib baik untuk contest kali ni turut akan menerima 'hadiah saguhati'.---RUJUK SINI---

Jadi, untuk merealisasikannya bagi bahagian (2) tu, korang kena undi 'HADIAH' apa yang korang nak. 












Undian tertinggi akan aku ikut sebagai "HADIAH SAGUHATI" kepada semua peserta contest yang kurang bernasib baik kali ni. Undian dibuka sehingga jam 12 tengahari esok (Khamis 18/8/2011). Keputusan undian akan aku war-warkan dan buat sedikit penjelasan. Secara jujurnya, kalau boleh aku nak bagi semua menang. Macam aku bagitau, masing-masing ada kekuatan tersendiri. Memang persaingan sengit! Sukar nak tentukan sapa pemenangnya. Jadi, aku harap korang semua jangan putus asa jika kali ni rezeki tidak memihak kepada korang ye. Jangan merajuk dengan aku pulak. Insya-Allah aku akan cuba yang terbaik untuk memuaskan hati semua pihak...


p/s: Undi ikut hati bukan ikut kawan! =)



26 comments:

  1. baru selesai mengundi
    semoga sis punye kerja dipermudahkan allah
    sbb sesiapa yg create contest nie mesti banyk kerja kan
    so hope all ur works
    will be done successfully ^^

    ReplyDelete
  2. dah mngundi..xpe, klau menang tentulah seronok smpai terloncat2, ahahah..tp klau x menang pn i'm glad tat i met u here, thru blogging..Nice person to know and as a new blogger, byk blaja cara2 menulis dr blg innanie...have a nice day :)

    ReplyDelete
  3. pehhhhhhh! sabtu ni ye ,okay menunggu :D

    ReplyDelete
  4. wah..bestnya...hihi.adui la..nak undi mana nie..kero mata xnmpk..haha

    btw u nie sistematik sungguh!hehe..nice..=)

    ReplyDelete
  5. lorh..baru kuar nie..haha..ok sdh..hihi

    ReplyDelete
  6. dah vote ! bestt nyerr ! semua dpt hadiah . hehehe. amin amin amin kalau menang hadiah yg gempak :D goodnite ! ;)

    ReplyDelete
  7. dah abes mengundi dah,,sesiape yang menang tak kesah pown,,rezeki masing masing,,

    ReplyDelete
  8. done vote~! (^_^). ade rezeki tak kemana..insyaallah. gudluck kawan2!!

    ReplyDelete
  9. dah ! waaa ~ nak menang . hope ade rezeki .. ^^

    ReplyDelete
  10. Semoga kerja kerja pemarkahan berjalan lancar :) wink2 tak sabarr

    ReplyDelete
  11. dah undi. rajin btul eh innanie ni. hehe

    ReplyDelete
  12. salam..

    ok Kak Nida dah vote... lama tak main undi-undi ni.. :)

    ReplyDelete
  13. wow..tggi nya 61 tu...dah vote dah... hihihi...

    ReplyDelete
  14. Kepada candidate {mcm x-zam la plak} wish you good luck. Kepada pemeriksa jwpn kje u mmg sistematik n really tranparent. DOUBLE THUMB for u.. :)

    ReplyDelete
  15. yeah! sempat vote..hehe
    naseb broadband da laju..heee

    ReplyDelete
  16. siap berkempen vote lagi. hehe. comey betul cik innanie ni.

    saya dah vote :)

    ReplyDelete
  17. alamak.. terlewat saya.. maaf x sempat buat undian..

    ReplyDelete
  18. ala..saya pn lewat,tak sempat nak vote.this week mmg hectic sampai blog pn kena abai..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork