Friday, August 19, 2011

Result Contest Blog Aku Kena Gigit Diumumkan Hari Ini!

Salam semua


Pertama sekali aku nak mohon ampun sangat-sangat dengan korang. Dalam entry ini aku dah janji nak umumkan keputusan pada hari Sabtu kan? Tapi hati aku ni tak sabar nak bagi orang lain happy. Rasa macam kesian pulak buat korang tertunggu-tunggu. Maklumlah semakin panjang debaran, semakin sakit jiwa ni kan? Aku paham macam mana perasaannya.

Jadi, aku decide aku akan umumkan keputusan Contest Blog Aku Kena Gigit pada pukul 3 petang ni. Ha...ha..rilek-rilek. Jangan gelabah. Insya-Allah korang menang! =) Tapi nak bagi korang surprise lagi, petang ni aku akan umumkan tempat ke- 4 hingga tempat ke-7. Manakala TOP 3 akan diumumkan pada hari Sabtu. Pukul berapa tu aku tak dapat janji lah. Sebab pagi tu nak bawak ayah aku ke terapi. So, korang tunggu je lah ye. Stay tuned darling and all the best!!!


9 comments:

  1. HEHEE
    xsabarnye nak tahu
    meng ke x ekh fara
    hehe ^^
    kalo xmng top 3
    meng ltk kat bloglist pon bersyukr tu
    join last mnt^^

    ReplyDelete
  2. salam..

    Good luck buat semua peserta dan juga diriku...

    ReplyDelete
  3. xsabar. mintak2 ad rzki mng an ;D

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tunggu result keluar nih..berdebar-debar...

    ReplyDelete
  5. ramainya pemenang... (: gudluck kpd semua

    ReplyDelete
  6. wahh.. tak sabar jugak ni.. akan setia menunggu keputusan.. hee..

    ReplyDelete
  7. Tak sabar menunggu keputusan . mana tau rezeki hari ney :'0

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaaaa, cik innanie kita ni pandai betul buat orang surprise ye..... :D

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork