Friday, August 19, 2011

Result Contest Blog Aku Kena Gigit : Bahagian 1

Salam semua

Setelah dicongak, ditambah, ditilik satu persatu...maka inilah hasilnya...


TEMPAT KE-7

http://syairanitarmizi.blogspot.com/2011/08/contest-blog-aku-kena-gigit-by.html

TEMPAT KE-6 
http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/07/contest-blog-aku-kena-gigit-by.html

 TEMPAT KE-5

http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/contest-blog-aku-kena-gigit-by.html

TEMPAT KE-4
http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/08/contest-blog-aku-kena-gigit-by.html


Tahniah kepada semua pemenang. Bagi pemenang tempat ke-6 dan ke-7, anda boleh menghubungi Cik Yana Kit Kat  bagi menebus hadiah anda iaitu header! Manakala bagi pemenang tempat ke-5 dan tempat ke-4, sila berikan details anda (nama penuh, alamat & no telefon abang) ke INBOX FACEBOOK aku. Dalam mesej korang, sila sertakan sekali korang adalah pemenang tempat ke berapa bagi mengelakkan hadiah tertukar. Sebarang kesilapan teknikal yang berpunca daripada anda tidak akan dilayan. Kehkehkeh.

Sekali lagi tahniah aku ucapkan pada pemenang. Eh, yang korang menangis ni kenapa? Ada lagi lah TOP 3. Mana tau nama korang tersenarai sebagai TOP 3. Rezeki kan... siapa tahu? Jadi nantikan keputusan TOP 3 pada hari Sabtu. Tahniah dan terima kasih. 


p/s: Keputusan muktamad. Sapa tak puas hati, nanti aku belanja choki-choki tp kena puji dulu, lawa tak aku buat gambar pengumuman nama tu??? hihi



19 comments:

  1. tahniah pada mereka yang menang :D

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Tahniah buat para pemenang... :)

    ReplyDelete
  3. tahnian yg meng
    ala name xtersenrai la plak
    tahniah sumee^^

    ReplyDelete
  4. tahniah pada pemenang.. :(
    nampaknya nama saya takde..
    takde rezeki di sini.

    ReplyDelete
  5. x puas hati ! nak choki choki skrg juga ! XDD

    ekekek ! tahniah buat yg menang :) entry mmg hawwwt :D kehkehkeh :)

    hopefully nama tersenarai dlm top 3. Amin ! erkk, ada peluang ke ? hrp2 ada. #okbyee ~

    ReplyDelete
  6. huaaaa..dah umum nama pemenang ke.
    nampak gayanya mmg takdek harapan nak menang.huhuh.

    kepada yg menang,congrats!!best la dapat hadiah raya!.hehe

    ReplyDelete
  7. tak perasan...nak amek cane nih???

    ReplyDelete
  8. tahniah pda para pemenang.

    nervous lak nak tgk top 3. huhu

    ReplyDelete
  9. hohoo...congrates kepada yang menang..
    hehe..kita tunggu top3 plak esok..
    btw, sangat lawa n kreatip la cik innanie gambar pengumuman nama tuh:)sangat rajin la..hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah pd yg menang!bertuah nya..

    konpem la ifa xde nie..haha..

    ReplyDelete
  11. congrates u all :)


    sp yg menang mehh mintak header kat yana :D

    ReplyDelete
  12. waahhh..tahniah kpd pemenang²..hehe

    cantik²!

    ReplyDelete
  13. congratz kepada semua pemenang ^^~

    ReplyDelete
  14. dear....sy dh send details kt ur fb.. ^^
    thanks.... ;)

    ReplyDelete
  15. alamak! betoi ka menang ni? hehe
    tak pasan pulak.. nway thanks a lot innanie.. lebiu lah..ngee :)

    ReplyDelete
  16. wah.. wat contest x ajak saya pon! sob3.
    tapi xpe, saya ajak awak lam contest saya.

    NZ EID CARD GIVEAWAY CONTEST. nak x?

    jemputlah usha..

    http://kisah-adriad.blogspot.com/2011/08/new-zealand-eid-cards-give-away-to.html

    cepat2. b4 25 ogos tau. =)

    ReplyDelete
  17. err harap2 ada rezeki yg 3 tu . ngeee . kongrets yg menang ;)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork