Tuesday, August 9, 2011

Samsung Galaxy Ace Hadiah Untuk Pemenang Contest Blog Aku Kena Gigit!

Salam semua

Tak mau cakap banyak-banyak, ini adalah hadiah 1st prize untuk contest aku tu? Ada yang sudi lagi tak nak join? Amacam, meroyan tak? Terliur tak?





Sesuai tak hadiah ni untuk contest aku tu? Aku dah order dah... kalau korang nak, boleh tapi korang kena....




































TIPUUUUUUUUUUU....... kehkehkeh... tak mampu lah uolls nak bagi ni sebagai hadiah contest. Tapi mana tau nanti kalau Nuffnag aku dah boleh mengeluarkan hasil macam blog Cik Epal tu, boleh aku buat giveaway dan bagi hadiah ni kat korang pulak. Kehkehkeh...Insya-Allah. Rezeki kan. Eh, sorry lah terbuat jahat pulak dengan korang. Takde niat nak kenakan korang. Saja suka-suka sebab korang nampak lesu je waktu puasa ni. Tu bagi korang riang balik. Jangan marah ye, nanti batal puasa. Kalau korang nak join contest aku tu masih boleh. Sangat-sangat dialukan. Hadiah pun menarik! NAK JOIN, TEKAN SINI.


P/s: Thank you so much to him... alhamdulillah. And for Cik Puan Bunga, amiklah Cik Liyana Lunia tu, kita nak Adam Irfan Xaharis! Enough!!! =)



20 comments:

  1. xpe.. next contest, hadiah nie k. haha :P

    ReplyDelete
  2. waaa. kalau betul ape salahnya, hahhaa

    ReplyDelete
  3. hehehe,,,bikin saspen je td.. nice trick utk buat org yg ngantuk lps berbuka utk jd segar.. =)

    ReplyDelete
  4. fuh...fuh..mulut baru dah ternganga.tapi kena tipu je.sobs

    ReplyDelete
  5. Tipah tertipuuuuuuuuuuu! Hahah

    ReplyDelete
  6. Tipah tertipuuuuuuuuuuu! Hahah

    ReplyDelete
  7. tepanjat boboi..cisss..hehehe.. pengsan kalu btol ni hadiah contest u dear..

    ReplyDelete
  8. pehhhh,menyirap jap,hahhahahaha!

    ReplyDelete
  9. HAHA..semangat saya click laju2 nak baca n join contest hadiah menarik cmni..haha=p

    ReplyDelete
  10. baru nak excited tauuuuu..heeeee..igtkan dh tukar hadiah ke ape..hihi :D

    ReplyDelete
  11. phone bru ea..
    nk join..tp nnti kot..

    ReplyDelete
  12. hik3~ pndai la.. semua trkena.. ingtkn btul2~ trkejut sgt.. heee~ ne tau ada rezeki contest pasni kan.. ;)

    murah rezeki sis innanie~

    ReplyDelete
  13. wowww. kan best kalau betul ni hadiahnya. hehehe. mesti beribu ribu nak join XD hihihi.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork