Wednesday, August 17, 2011

Selesai Penilaian Semua Penyertaan. Kini Tiba Untuk Pengiraan Markah.

Salam semua

Alhamdulillah, aku dah melawat ke semua blog yang menyertai Contest Blog Aku Kena Gigit. Kiranya, aku terimalah semua penyertaan. Sekiranya ada yang tak dapat komen aku di entry submission korang tu, bagitau ye. Manalah tau ada yang terlepas pandang. Aku tak nak ada yang tak dinilai. 

Fulamak, memang tabik spring lah aku kat korang ni. Aku suka semangat yang ditunjukkan. Persaingan secara sihat. Semua mencuba yang terbaik. Keluarkan segala skill yang ada. Dari berpantun, bersajak, bermadah, buat video, nasib baik takde yang menyanyi untuk aku. Kehkehkeh. Sekalung penghargaan aku ucapkan pada semua. Korang memang membanggakan aku!

Aku baru selesai menilai kesemua sekali penyertaan yang dihantar. Insya-Allah kalau mata masih larat lagi, aku akan buat pengiraan. Seperti yang aku bagitau awal-awal, keputusan boleh keluar bila-bila masa je dari sekarang. Stay tuned yer! Bukan tu je,bagi mereka yang kurang bernasib baik untuk contest ni kemungkinan besar aku nak bagi 'hadiah' pada kesemua mereka. Hadiahnya apa, korang kena tunggu lah... Boleh??? 

oopsss.. korang nampak dah markah ek?? alamak?!

p/s: Nak try ni kira markah tanpa gunakan kakulator. Sebab dah beku otak! Aku masih menilai lagi markah bonus untuk korang. Komen entry dengan bijak & bernas mungkin dapat membantu. =)


19 comments:

  1. selamat mengira without using calculator yer awk... :)
    hehe~

    ReplyDelete
  2. xsabar nak tahu siapa pemenang ye :)

    ReplyDelete
  3. aishhh suspen sungguh la...hikhikhik

    ReplyDelete
  4. kalau tak menang dapt hadiah sorang satu pun da ckup baguskan..
    hehehhehe

    ReplyDelete
  5. wah..dasat la kmu dear..mmg ikhlas nie nak bg kteorg hadiah kan2..suka2..=)

    ReplyDelete
  6. yeay, xmng pown dpt adiah la ni eh? hoho

    ReplyDelete
  7. wah semangat..mcm nak amik exam heee
    hoping i will be 1 of them

    ReplyDelete
  8. wahh semua dpt hadiah penyertaan eh? THIS IS BEST ! hehe :)

    ReplyDelete
  9. rajinnya nak mengira.. :) gud luck! *cp otak dah beku, kalau x guna kalkulator kompem salah..*
    btol kata cik paro, dah bole dpt hadiah sorg satu pon ok la..hehehe

    ReplyDelete
  10. patot la ase dup dap dup dap je ni..hehe

    ReplyDelete
  11. wow... teratur betul kerja innanie. siap buat column2 utk markah. hebat. saya suka join contest mcm ni (secara penilaian)..kurang minat yg guna random. sbb penat2 kerah idea but, alih2 yg menang blog yg cincai. kekeke...

    klu yg mcm ni baru rasa adil :)

    ReplyDelete
  12. wah... debaran semakin memuncak nih..hehe.

    Apa-apapun best of luck buat semua peserta

    ReplyDelete
  13. fulamak,penilaian tu,rajin tul tuan contest ni :D

    ReplyDelete
  14. Perghhhhhhhhh!~ First time masuk contest yg super mencabar nehhhh!

    ReplyDelete
  15. wah..rajinnya..mesti pening kepala nak tgk satu2..gud luck mengira k.hehe

    ReplyDelete
  16. wahhhh...sangat rajin la cik penganjur nih:)hehehehe...

    ReplyDelete
  17. wowww. rajinnya :D all the bez to semua ! :D

    ReplyDelete
  18. hehe~ brdebar debar.. mcm tggu result test lak.. heee

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork