Tuesday, August 16, 2011

Semakan Akhir Senarai Nama Peserta Contest Blog Aku Kena Gigit & Skema Pemarkahan

Salam semua



Seperti yang diketahui, kedua-dua contest yang aku anjurkan dah tamat. Tahniah kepada Cik Ainie Yusof kerana menjadi juara untuk Contest Paling Mudah : Teka Lagu Raya. Manakala bagi Contest Blog Aku Kena Gigit pula, aku dah listkan nama para peserta dan dah buat skema pengagihan markah. Memang aku nak buat cepat-cepat sebab nak bagi korang excited menjelang raya. Cewah! Jadi, sekarang ni aku nak mintak bantuan korang, boleh? Mudah je. 

Sila check nama dan URL korang ye. Untuk pastikan korang punya URL tak silap atau tak tersalah link. Harap kerjasama daripada korang supaya aku dapat proceed keputusan dengan cepat. Tak mau tangguh-tangguh. Sebarang kesilapan dan pertukaran perlu diberitahu segera. Masalah di kemudian hari, tak akan dilayan. kehkehkeh!

Part 1
Part 2
Part 3

dan

Part 4

48. Nadira Izan
49. Nini Hartini
50. Fara
51. Myra Rara
52. Farahin Zamri
53. Miranawi
54. Farah Hanim
55. Aimifiqa
56. Noor Anum
57. Tomato Kering
58. Nida
59. Fiqra
60. Cik Najihah
61. Cik Cahya
62. Joel Leslie
63. Tiefazatie

Jadi, insya-Allah malam ni aku akan terjah blog korang dan nilai entry korang tu. Korang doakanlah segalanya berjalan lancar tanpa ada rasa malas. Selain tu, doa banyak-banyak supaya hati aku tertarik dengan entry korang dan aku bagi markah lebih kat korang. Semoga korang semua berjaya dan stay tuned ye. Keputusan akan diumumkan dalam masa terdekat!!! Wish best of luck.


p/s: korang masih ada masa lagi untuk tambah komen pada entry aku! 


16 comments:

  1. insyaAllah ada rezeki tak kemana~ moga2 ada rezeki utk sy menang.. aminn ;)

    ReplyDelete
  2. mintak2 ad rezeki mng. amin ;)

    ReplyDelete
  3. wahhhhh! penilaian yang sangat dititik beratkan :D

    p/s:tengs ye cek contest meaw :D

    ReplyDelete
  4. wahhh..ade skema pemarkahan ^^...
    jangan malas2....hihihi

    ReplyDelete
  5. owhh tersenarai dlm group akhir. hehe

    nasib baik sempat join

    ReplyDelete
  6. berdebar2 rasanya yer.. hehehe.. bila tengok markah2 macam tu.. rasa macam nak amik exam je.

    ReplyDelete
  7. wah..comel tulisan!hehe
    sila bg markah lebih kat ifa..hehe

    ReplyDelete
  8. hihi. tsenarai dlm PARt 4. Dan mmg betul. Harap ade rezeki. pecahan markah mmg unik la sis.

    ReplyDelete
  9. Checked! Part 1 no 13. Harap sangat sy menang! Amin! Hehehehe

    ReplyDelete
  10. trsenarai part terakhir :) hrap2 ada rezeki bulan ni. hehe

    ReplyDelete
  11. waahhh..byknyeee part.na cek jup!

    ReplyDelete
  12. waahhh..byknyeee part.na cek jup!

    ReplyDelete
  13. Salam

    first time Kak Nida lihat bagaimana penganjur memberi markah... tahniah sebab adili secara saksama.

    ReplyDelete
  14. wahhh...memang sangat rajin la innanie ni:)hehe

    ReplyDelete
  15. ini sepatutunyajd contoh kpd semua penganjur contest :D brlah adil kan ? :)

    apa2 pun resultnya, thank you for having this contest !

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork