Tuesday, August 16, 2011

Update Contest Paling Mudah : Teka Lagu Raya . Hint + Bonus!!!

Salam semua

Soalannya :
Dalam banyak-banyak lagu hari raya, lagu apakah yang sebenarnya takde kaitan pun dengan Hari Raya tapi orang kerap nyanyikan lagu tu semasa hari raya.




Sorry semua, aku terlewat sebab tadi ada urusan sikit. Ampun ye. Jadi aku nak update dulu Contest Mudah : Teka Lagu Raya. Alamak... masih belum ada jawapan yang tepat ni. Semua dah hampir-hampir je.  So, aku yang memang tengah baik hati ni kan, telah memilih option B dan C. Iaitu bagi hint dan tambah 1 jam lagi. 

So, are you ready guys and girls?

Hint 1 : Lagenda & Ikon 1 Malaysia
Hint 2 : Terbaru, diiktiraf  Sultan Pahang
Hint 3 : Telah kembali ke rahmatullah

Bonus : Tambah 1 jam sehingga jam 12.50 tengahari (16 Ogos 2011).

Syarat lain macam biasa, sapa cepat dan paling tepat...dia dapat! Ooops, jangan lupa jadi follower ye. Senang nak roger korang! All the best semua. 


5 comments:

  1. ayah dan ibu by sudirman haji arshad??

    ReplyDelete
  2. girang try jwb.

    http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/contest-mudah-teka-lagu-raya.html

    check tau btol kew x. :D

    ReplyDelete
  3. Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

    Dendang Perantau

    ReplyDelete
  4. Allahyarham Dato' Sudirman bin Haji Arshad- Balik Kampung

    ReplyDelete
  5. Dato' Sudirman Haji Arshad - balik kampung

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork