Tuesday, August 2, 2011

Update Sebulan Sekali Tapi Visitor Hari-Hari Ramai Giler. Komen!

Salam semua

Aku ada terbaca isu ni minggu lepas yang mana seorang blogger mengutarakan "Semakin popiler seseorang blogger, semakin sikit updatenya!" Aku tak komen paper, dan hari ni telah terbukti.



Aku pun nampak, apa yang dikatakan blogger tadi tu benar. Masuk ke blog salah sorang blogger femes kat Malaysia. Memang dah lama tak update. Around sebulan gitu. Tapi visitor yang online dalam satu masa mencecah 200 lebih orang. Hebat giler. 

Apa komen korang? Bagaimana pulak yang update setiap hari tapi visitor kurang?

Bagi komen dan pandangan. Insya-Allah malam ni kita rungkai dan bincang sama-sama ye! =)


p/s: nak pegi bazar Ramadhan. Nak kirim apa-apa?

18 comments:

  1. Kualiti entry dioran giler dowh...kadang2 isi dia bukan pada entry, tapi pada pengomen2 dia...pergh....:)

    ReplyDelete
  2. betul2..gee pnh dgr gak isu nie..bagi gee lah kan...sian jugak blogger yg update hari2 tapi sikit pembaca...

    bagi yg pemes tu nak wat cmna...org pemes x update pn pemes jugak..

    pape pn itu rezeki masing2...(^_^)

    ReplyDelete
  3. kadang2 diorg tak update bukan bermakna tak bukak blog,mybe diorg bw ke?

    ReplyDelete
  4. i rasa mgkin yang hapdate tiap2 hari tu, cite nye cm tak best sgt. tu org cam mls nak dtg

    ReplyDelete
  5. tula cam ne nak jadi cam dieorang ek?

    ReplyDelete
  6. betul2. setuju! ;) maka, bg blogger yg baru nak aktif ni kene la work hard ckit. ;p

    ReplyDelete
  7. bayangkan.. awak update blog hari ni.. beribu ribu orang masuk..

    Bulan depan , update.. beribu ribu lagi masuk .

    Persoalan .. awak buat blog untuk apa ? untuk perkongsian ilmu ? kepuasan menulis ? Atau beribu ribu orang masuk baca ?

    Mereka yang hafaz Al-Quran pon kena baca Al-Quran setiap hari setiap masa ..

    ReplyDelete
  8. ya ak??bestnya...sha pun mo bha..sha student, asgmnt berlambak, kena gak update, bru bnyak follower ni pon bru 60...jom la follow sha..kekeke <~ terpromote pla...tumpang lalu..heheh

    ReplyDelete
  9. "Persoalan .. awak buat blog untuk apa ? untuk perkongsian ilmu ? kepuasan menulis ? Atau beribu ribu orang masuk baca ?"


    agree dgn Ben. tepuk dada. tanya pintu hati.

    ReplyDelete
  10. my opinion: entry yang si blogger tulis mungkin bermanfaat dan memberi kesan terhadap org yg membacanya.

    When it comes to tutorial ke, pendapat kita ke, orang rujuk si blogger itu sbgai seorang blogger yg luas pemikirannya dan pandai berkata :) .

    ReplyDelete
  11. tak pandai nak komen sbb blogger baru..tp pendapat saya mungkin entri blogger femes tu berguna n menarik..bg saya blogger2 yg wat tutorial blog , diorg akan sentiasa dikunjungi sbb tiap2 ari ada je blogger baru..kat blog yg ada tutorial nie la blogger baru nak refer untuk edit blog diorg..

    ReplyDelete
  12. Blogger tu cantik kot or entry die yang lepas2 best sebab tu ramai visitor.. Biasalah tu.. hehe

    ReplyDelete
  13. ha'ah.. memang susah nak jadi macam blogger blogger otai ni..

    ReplyDelete
  14. ermm.. mungkin entri diorang memukau pembaca2 blog beliau walaupon jarang-jarang updated. terbaekk la katakan.. :D

    ReplyDelete
  15. huhuhu... dorg ade daya tarikan, bla org tau tuh blog pemes, msti ada yg dtg bkunjung..:D

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork