Friday, September 16, 2011

Steak House Murah & Sedap Di Kuala Lumpur! MUST TRY ;)

Salam semua

First week in campus really make me feel awesome. Mana taknya, gembira rasa hati bila dapat jumpa kawan-kawan yang dah 4 bulan ditinggalkan. Banyak cerita. Dari A-Z, ada je benda yang nak diborakkan. Macam tulah aku dengan Cik Yaya, si model kurus tinggi lampai. Korang boleh pergi blognya DISINI. Selepas kecewa dengan Nuffnang, Cik Yaya ubah plan aku. Cik Yaya ajak aku pergi makan steak kat satu tempat yang murah dan super duper sedap! Area Kg.Baru, HR Steak House.
can u feel the romantic mood?
sumber dari Wokeyh.Com

Kedai ni bersuasana romantik dan open air. Terletak di Jalan Raja Alang. Kedai ni memang ramai orang sentiasa sebab makanan yang sedap dan murah. Rasa kemanisa steak tu... nyummmy! Aku makan Mix Steak (chicken, fish and lamb) dan Orange Juice manakala Cik Yaya makan Lamb Steak dan Apple Juice. Both melantak gelas besar. Total price RM 25 only!!!

Pilihan aku. Mix Steak. RM 11
Me
Cik Yaya
Our Meals
Fresh Juice XXL Size only RM 2.00

Jadi, rasanya restoran ni sangat ekonomik untuk makan steak. Kalau korang nak datang sini, datang awal-awal sebab meja memang sentiasa full. So, ni aku bagi map sekali...Pandai-pandai cari ye.

14 comments:

  1. OMG!!! i lurve so steak so much! teringinnyer nk pi mkn kat sini..yum2!

    ReplyDelete
  2. dear! terliurrrr! sirius murahhhh! woooo~ rasa nak pergi malam ni gak

    ReplyDelete
  3. lepas ni boleh la bwak jugak! hihi

    ReplyDelete
  4. warghh..ckp pasal mkanan terus lapa..adehh...perut mintak di isikan
    -_-'

    ReplyDelete
  5. selalu pegi sana.. memang tempat nie the best in KL... :)
    lagi pun ina memang umah kat area situ ja :)

    ReplyDelete
  6. wahhh...menarik la..terliur yath tengok:)hehe~~murah..

    ReplyDelete
  7. tak sedap... steak frozen, tak fresh.

    ReplyDelete
  8. hampeh.....restoren paling kotor and menjijikan....

    ReplyDelete
  9. Da x best skang...stik liat..better kt keramat au...murah..plating pon cntik..

    ReplyDelete
  10. daging liat... ok la dgn regenya...

    ReplyDelete
  11. akupelik org ckp tempat nibest, korang kena santau ke canner, steak tak sedap, service teruk, suasana kecoh, kelam kabut, panas, bising, hingar bingar, sampai berminyak lah muka kluar dari kedai tu, aku still tak paham blogger2 dok ckp sana best steak in town, sbnrnya worst steak in town

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork