Monday, September 12, 2011

TV3 Suruh Pasang ASTRO Kalau Nak Tengok Cerita Baru! Satu Perlian Kah?

Salam semua

Haish, menderu-deru bahan untuk buat entry. Baiklah, merujuk kepada title post, korang mesti terkejut kan. Sejak bila pulak TV3 dah berbaik-baik dengan ASTRO sedangkan umum mengetahui ASTRO merupakan musuh tradisi TV3. Aku tak pastilah sama ada komen tersebut sekadar satu perlian pedas atau satu joke. Cuba korang nilaikan sendiri.


Bagi aku, kalau itu adalah satu joke, komen tersebut sangat tak kelakar. Dan kalau itu adalah satu perlian, memang biadap lah TV3. Sebagai penonton yang juga rakyat Malaysia, aku rasa apa yang saudara Faiz Noor dan aku (Innanie Ariffin)  utarakan pada TV3 adalah sangat tepat. Itu adalah pandangan kami yang mewakili berjuta rakyat Malaysia. Malangnya, TV3 tidak bijak dalam menjawab persoalan tersebut dan hanya menyebabkan kami sebagai penyokong TV3 daripada dulu merasa tidak dihargai. 

Aku harap TV3 jangan cepat melenting bila ada isu panas macam ni. Jawablah dengan penuh berhemah. Kami bertanya, dan pertanyaan kami ni adalah disebabkan KAMI SAYANG TV3 dan tak pun terlintas nak membandingkan TV3 dengan mana-mana syarikat penyiaran yang lain. Harap maklum dan janganlah fikir kami takde perasaan. 


p/s: Nak baca full entry pasal kemarahan aku pada TV3, KLIK SINI SEKALI.

9 comments:

  1. Haha ada pulak jawab macam tu ? =..=
    "

    ReplyDelete
  2. ak mmg marah pasal yg bikini & bogel tu. terkujat masa tgk siap tnye kat cousin aku kite nie kat obersea ke msia erk..

    ReplyDelete
  3. la..kenapa jawab mcm tu...at least bagi la explanation kan..huhu...kecik ati peminat tv3 kang...hehe (^_^)

    ReplyDelete
  4. ye la..atleat bagi la explanation sikit:)hargai peminat kan~~

    ReplyDelete
  5. yeah....jom boikot tv3..kerek sangat...ceh!!

    hahaha

    ReplyDelete
  6. actually aku rse kita x leh lah suh TV3 o TV mne2 tayangkan citer2 baru...sbb dh namanye poen citer baru...mst lah penonton baru je tgok kat cinema...spe je nk tgok citer yg semalam dh tgok ari nie nk tgok lagi...kutipan tiket dh smpai 8-11 juta...mean rmai lah dh tgok citer 2...citer2 lame org mungkin dh lpe jln citer..that my view...

    ReplyDelete
  7. Jom terus menonton Tv3 secara online. Selain itu siaran Tv lain juga disediakan begitu juga radio online. Klik terus pada link ini Tv 3 Online. Semoga anda terhibur, jangan lupa kongsikan kepada rakan yang lain di Facebook dan juga Twitter. :-*

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork