Saturday, October 29, 2011

Contest Blog Menawan Kalbu 2011 | Sponsors Hadiah Yang Unik!


Salam semua

Actually my project tadi dengan adik adalah nak pergi cari hadiah untuk Contest Blog Menawan Kalbu by Askarr Pink dan Amalina. Dua budak sekolah yang gempak giler dalam blog. Kalah blog aku! Well, this is my first time aku jadi sponsor. Sebelum ni aku handle sendiri kan contest, tapi kali ni nak rasa duduk belakang tabir. Jadi penasihat je. *layak kah??*



Sapa-sapa yang belum join lagi, aku rasa korang patut join. Bersaing secara sihat. Setiap blog ada kelebihan masing-masing. Korang kena ingat... pandangan orang berbeza-beza. Mungkin pada korang, blog korang tu biasa-biasa je, tapi di mata judges mungkin berbeza! Jadi, apa tunggu lagi.. KLIK SINI UNTUK JOIN.

Well, tadi aku ada baca komen-komen dari para peserta kat blog Amalina. Ramai yang tanya, hadiah apa tu yang aku sponsor? Jadi kat sini, meh aku explain apakah benda yang berjaya meragut hati aku tadi.


UNIQUE SQUARE PHOTO FRAME


Comeyyyh!!! 
Dah nama pun unik kan? So mestilah designnya unik jugak. It looks really elegant tau! Cool gile kalau kita susun atas meja study ataupun kat meja tepi katil bilik kita. Lagi cool, susun aturnya boleh diubah mengikut citarasa korang. 


Kalau ada 2 set, boleh susun macam ni. 

Macam ni pun boleh. Stabil.

Ni nampak nice... tapi macam pig sikit pun ada kan?

Ni paling cool. sempoi

Looks very elegance

Kelainan sikit

Jadi, sekarang korang dah clear belum apa binatang comel segi empat tu. Hehehe. Well, aku memang suka benda yang elegan ni sebab betul-betul nampak cool! Korang jangan menyesal pulak ye kalau korang tak menang hadiah unik ni sebab korang tak join contest hebat ni. 



p/s: Thank you so much pada semua contestant. Insya-Allah saya akan kunjung balik.



41 comments:

  1. assalamualaikum...
    wow agak cute n nmpk moden style.
    :)
    ++ unik....

    ReplyDelete
  2. already join dis contest..& dr c2 jugak baru knl & follow blog awk :)

    ReplyDelete
  3. unik jugak bnda tue.. bole letak pic kiut2.. whwehehe~

    ReplyDelete
  4. cool lah photo frame nih . siap boleh adjust adjust lagi . menarik :D

    ReplyDelete
  5. LOIKE. comel gila benda tu :D
    thanks sebab sudi sponser ye kak ^^

    ReplyDelete
  6. hehe :) rsa macam nak menang je dlm contest nie :)

    ReplyDelete
  7. mmang nampak elegance lahh ,hihi . suka-2 :D

    ReplyDelete
  8. yah cute photo frame :) ngeee...
    hehee.. siapakah pemenang yg bertuah itu...

    ReplyDelete
  9. hamba datng dari segmen tu..hehhe

    terbaiklah tuan hamba...

    semoga Allah melimpah rezeki tuan hamba yang bermurah hati ni (^_^) amin...

    ReplyDelete
  10. sgt unik!wahh..ifa alum join..nak join la..hee

    ReplyDelete
  11. wahhh ! sangattt chomell + sangat unik whoaa :) 1st time tengok frame mcm nie , hehehe :D kalau ade rezeki boleh ^^ thanks kak inanie sponsor hadiah yang unik nie <3

    ReplyDelete
  12. woah~ cool xD dah join contest tu.

    ReplyDelete
  13. wow !! so unik .. btw , da folo akak

    ReplyDelete
  14. kite pun join contest ni jugak :DD

    btw , dah follow blog kak innanie (:

    ReplyDelete
  15. wow..cute nye frame ni..

    *dah join contest ni =))

    ReplyDelete
  16. SUDAH JOIN ;)
    http://hischarmingsmile.blogspot.com/2011/10/contest-blog-menawan-kalbu.html

    ReplyDelete
  17. salam kunjungan....nice blog! tak rugi saya follow blog ni walaupun dah lama...

    ReplyDelete
  18. Huyooo, Lina taktahu pulak gempak mcm ni frame. Nak join jugak boleh? Mana tahu boleh dapat? haha xD

    ReplyDelete
  19. wah memang unik itu hadiah =D


    btw dah follow blog yg cute ni =D

    ReplyDelete
  20. wahhh.. comelnye... btw ada warna purple takk? hehehe, sebab ramai suka tau warna purple :)

    ReplyDelete
  21. cantik sis punya page....mohon kebenaran amik banner yer.... :) tq

    ReplyDelete
  22. Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    ReplyDelete
  23. http://diriku-niaariffin.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askarr.html

    ReplyDelete
  24. cool ., suke sangat photo frame nie . blog akaq nice ^^

    ReplyDelete
  25. comel frame tu. saya dah join contest ni. Cuba nasib je.

    ReplyDelete
  26. nice gift larr.. x pena lg Efa jumpe.. huhu, h0pe mnang .. haha

    ReplyDelete
  27. salam. bole tk nk tumpng tnye. hehe. tau tk mana-2 kedai printing cawan/belon and BOTOL minuman yg jenis besi punye tu. dulu saya pernh pegy web tu, dn saya rase saya tekan web tu drpd blog ny. saya pun kurg igt. hehe sbb tu nk tumpng tnye :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork