Friday, October 14, 2011

Hukuman Bagi Bapa Yang Meliwat Anaknya Berusia 23 Hari

Salam semua

What a pity baby! 

Baru-baru ni 1MALAYSIA berang dengan perlakuan keji lagi jijik seorang bapa yang sanggup meliwat anak kandungnya sendiri yang berusia 23 hari. *aku tak sanggup nak panggil jantan keparat tu bapa.* Aku rasa nak menitis air mata bila baca kes tu. Sedih yang teramat! Tak dapat bayangkan macam mana keadaan baby tu. Aku rasa kalau jantan tu depan muka aku sekarang, memang aku baling taik je kat dia! 

Than, bila aku baca kes tu kan...tiba-tiba aku dapat idea mengenai hukuman yang sewajarnya dikenakan ke atas jantan keparat bernafsu syaitan tu. *mentang-mentanglah tengah buat assignment pasal Punishment Theory*

Hukumannya ialah:




"Bagi Gay Ramai-Ramai Liwat Dia Pulak!!!"



Haaaa.... biar gay tu liwat dia beramai-ramai. Kau nak sangat rasa kena sodomi kan? Baru kau tau macam mana seksanya dan nerakanya disodomi. Itu kau yang dah tua. Kau dapat bayangkan macam mana kalau baby? Anak kau sendiri pulak tu! Barulah tepat "An eye for an eye..."


p/s: Kalau kau dah tak tahan sangat, kau buatlah sorang-sorang bahlul! Geram lah aku!!!




16 comments:

  1. If I am given a chance to meet him, I would definitely piss on his face. Sekian terima kasih.

    ReplyDelete
  2. nak tgk sgt rupa bapak setan tu..bkn manusia tu..

    ReplyDelete
  3. kerat anu die dan suruh die makan...sekian jugak!~

    ReplyDelete
  4. saya setuju sangat.. geram nye.. jom kite jatuhkan hukuman ke atas jantan tak gune tersebut...

    ReplyDelete
  5. Assalam..

    bapa yg bukan manusia~

    kejm~

    moga di dunia peroleyh hukuman..

    n di akhirat sna pon sma...

    kcu klu bapa tue bertaubat~

    ReplyDelete
  6. haishhh!!!!x tau nak cakap apa time baca kes ni....

    ReplyDelete
  7. @Naddy: jangan kasi dia makan, suruh anjing mkn

    ReplyDelete
  8. @yayath: agaklah. saya pun sedih dan rasa nak menangis kan....

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork