Monday, October 10, 2011

Segmen Haris Kaito : Jom Tambah Follower

Salam semua

Lama rasanya tak join apa-apa segmen. Kesibukan buat assignment dan projek paper menyebabkan aktiviti berbloging tergendala. Tapi hari ni nak join segmen Jom Tambah Follower by Haris Kaito. Looks simple and attractive. Semua boleh join. As usual, matlamat utama adalah untuk berkenalan sesama blogger.



Segala syarat dan peraturan, KLIK SINI. Semua peserta akan dilistkan dalam satu senarai. Jadi, senanglah aku nak gerak dari satu blog ke satu blog. Jom kita berkunjung-kunjungan! Salam perkenalan semua.

Just for joke in MOON-DAY!

10 comments:

  1. nice je kartun kat atas. sy ada kes mahkamah. sila ke blog utk pahamkan sy lawyer! hikk

    ReplyDelete
  2. @----- -----:hy.... apa nak panggi ni ye... takde nama ni.

    ReplyDelete
  3. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini.dr segmen same.

    http://ridzwanzones.blogspot.com

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork