Friday, November 4, 2011

Kunjungan Ke Blog Peserta Contest Blogku Menawan Bermula!

As Salam semua


Contest Blogku Menawan Kalbu khabarnya dah nak sampai ke date line. Alhamdulillah mendapat sambutan. Oh ye, sapa-sapa yang belum join cepatlah join contest ni sebab anytime je penganjur akan tutup. Terima kasih pada semua yang sudi melawat dan menjengah blog aku yang tak seberapa ni. Tak lupa juga yang follow dan komen. Sangat menghargai korang. Terpana sekejap mata aku dengan kehebatan blog budak-budak sekarang. Yang lebih buat aku jeles, dekorasi dorang tu sweet dan comel secomel umur mereka yang baru belasan tahun! Hebat korang ni... 

Jadi sebagaimana yang aku dah mention DALAM ENTRY INI, makanya malam ni Insya-Allah aku akan terjah satu persatu blog para contestant. Check nama dan url korang KAT SINI. Saja-saja nak melawat dan menziarah. Manalah tau mata aku ada yang berkenan kan, boleh bagi bonus mark untuk korang. Kehkehkeh. Kalau berkenan lagi, aku cium nuffnang sorang-sorang! Boleh? 

Apa lagi, nantikan kunjungan aku ke blog korang ye. Tak yah susah-susah... cukup dengan kunjungan balas dan sedikit komen daripada korang di blog aku. Heheheh. Kalau nak lebih lagi bonus mark, siapkanlah MCD  ke, pizza hut ke, dominos pun ok jugak! hihi Selamat berbloging semua dan Happy Holiday! Salam Aidiadha. 


p.s: Mana-mana yang nak balik kampung tu, pandu cermat dan ingatlah Allah selalu!



13 comments:

  1. wahh, akk nk dtg blog contestant contest tu ya? nak kena kemas blog ni. hihi. ;D

    ReplyDelete
  2. queenpink jalan-jalan sini walaupun demam..

    ReplyDelete
  3. Huhu. Tak sabar nak tunggu pemenangnya. Haha

    ReplyDelete
  4. wah :) thanks for your inform , KAK NANIE ! tak sabar !

    ReplyDelete
  5. HUHU..sape lah pemenang yang bertuah tu kan ;)

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak tahu pemenang nye :D

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak tahu pemenang nye :D

    ReplyDelete
  8. huhu..meh datang blog saya yang tak seberapa.. http://tengkuiji.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. waa...thanks sudi singgah blog nad...btw, goodluck to all contestant..=)

    ReplyDelete
  10. thanks for ur inform..spe la org bertuah tu ye hehe :)

    ReplyDelete
  11. Huh, Lina dah tutup contest tu :) Jom kite terjah blog dorg, ahaha. Tahu takpe, ramai bebenor blog yg lawa<3

    ReplyDelete
  12. terime kasih innanie sbb singgah blog syamim :) nice lah blog ni!

    ReplyDelete
  13. tenkui kaka hebat singgah blog naurah :DD

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork