Monday, November 14, 2011

Macam Mana Meliwat?

As Salam semua



Nak gelak pun ada bila wujud manusia yang cari key word ni kat blog aku. Terkujat sekejap aku. Aiyoooo!!! Abang, saya punya blog suci 'kudus' lah! Takde mende-mende kotor cam tu. Kau ingat blog aku blog gay? Entry pasal gay ada lah, tapi cara-cara dan langkah-langkah meliwat memang 100% sure takde. Kau gile aku nak publish entry macam tu? Mampus aku kena kerat 48 dengan bapak aku!

Eh, kawan sudah-sudah lah tu search benda mengarut kat internet. Gunakanlah untuk benda yang berfaedah. Rugi masa kau je buat research macam tu. Janganlah mencemar nama baik blog aku yang suci 'kudus' ini!


p/s: Aku tau url beberapa blog kepunyaan gay boy! Geli.........

7 comments:

  1. manusia zaman sekarang ni macam2 perangainya...seolah2 tak takut dosa...

    ReplyDelete
  2. eeee bior betul???makin ramai yang check keyword semua dapat yang bukan2?

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork