Tuesday, November 15, 2011

Sponsor Angry Bird Tumbler Untuk "Give Away 7 Days" by Cik Fiqra

As Salam semua

Nak update cepat-cepat sebab kejap lagi nak ke kelas. Malam tadi, waktu blogwalking baru perasan Cik Fiqra Pancake kite yang comel-comel tu buat satu give away. 


Tiba-tiba, hati aku ni terbukak pulak nak sponsor satu hadiah pada Give Away Cik Fiqra. Nak tengok hadiahnya???




1x Tumbler Angry Bird 

Haaa, amacam tergoda tak korang? Cun dan comel kot. Aku pun tergoda dah ni ha. Jadi, kalau korang nak jangan tunggu lama-lama sebab g.a Cik Fiqra ni hanya berlangsung selama seminggu sahaja. 

Cepat KLIK SINI dan baca syarat penyertaan CIk Fiqra 

dan untuk aku, simple je syaratnya....


FOLLOW BLOG AKU 

atau

LISTKAN BLOG AKU DALAM BLOGLIST KORANG

(nak buat dua-dua pun boleh!) 


Mudah je kan??? Semoga berjaya! Tuah ayam nampak kat kaki, tuah anda sapa tahu! 



38 comments:

  1. nak satu! comelnyeee. bg hadiah hari jadi boleh? hehe :P

    ReplyDelete
  2. uwaaa.... cutenya tu semua.. ni takleh tunjuk kat anak-anak akak ni.. mahu meroyan depa kang..

    hehe..

    Kak Nida dah join tau dlm blog Mas.. dan dah lama follow and letak blog Nanie dalam bloglist akak (radinsah.blogspot.com)

    ReplyDelete
  3. join yea..dh mskn awk dlm bloglist..xjmp button follower awk kat mna lar dear..

    http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/11/giveaway-7-days.html

    ReplyDelete
  4. femes betul angry bird ni kan..gudluck pd yg join..

    ReplyDelete
  5. dh join, dh folo, n dh ltak kt bloglist...=)

    xnk warna hijau 2...huduh bebenor....hehehe...

    ReplyDelete
  6. dah follow awk...heheeh...comel nak satu

    ReplyDelete
  7. dah follow sini untuk cukupkan syarat GA ngee ~ :)

    ReplyDelete
  8. dah follow dan ditunaikan http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/11/giveaway-7-days.html

    ReplyDelete
  9. wah..comel2..ifa mmg follower kmu dh dear..hihi

    ReplyDelete
  10. x dak button follow la..mama dh letak dlm bloglist..ok..

    ReplyDelete
  11. dah lama jd follower Innanie tau!^^
    uwaaaa...nak tumbler angry bird tu!!!

    ReplyDelete
  12. wah , best nye ! :D

    *saya da follow lame , masuk akak kat bloglist pulak la ^^

    ReplyDelete
  13. maaf , saya copy gambar tu masuk dalam entry khas untuk GA ni .

    ReplyDelete
  14. follow sini xD comel je tumbler tuu

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan..

    Ok Wawa dah follow & listkan Blog nie kt Blog List Wawa.. ^_^

    ReplyDelete
  16. singgah sini.jom singgah blog saya...saya blogger baru...

    ReplyDelete
  17. dah folow...
    nk jugak tumbler angry bird..hehe...
    actually,cik eiyda da lama join segmen fiq'ra nie..

    http://ameiyda-1402.blogspot.com/2011/11/giveaway-7-days.html

    ReplyDelete
  18. Ayn da join!!

    http://aynpink.blogspot.com/2011/11/giveaway-7-days.html

    Ayn da letak INNANIE dlm bloglist AYN..

    ReplyDelete
  19. dah letak dalam bloglist url nya....dah lama follow sini...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/giveaway-7-days.html

    ReplyDelete
  20. cik fafa join...
    http://fafazukri.blogspot.com/2011/11/giveaway-7-days.html

    ReplyDelete
  21. salam dah join..n dah buat dua2 :)

    ReplyDelete
  22. huhuhu... rasanya dah post komen+url join contest nih.. tp tergerak nk cek balik xde plak.. wawawa... valid lg x??

    http://iyou90.blogspot.com/2011/11/giveaway-7-days.html

    ReplyDelete
  23. saya dah join contest anjuran Cik Fiqra... dan dah follow blog awak jugak :)...

    sudi2 la join contest di blog saya k :)

    http://erymincollection.blogspot.com/2011/10/erymins-giveaway.html

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork